Доволен съм. Игрицата е изключително приятна

Ще очаквам следващата

К.Одаджийски написа:Що тая игра ме пише в списъците с класирането като "player", иначе си зареждам профила "montoya"!?
Иначе игричката е добра, но и да питам нещо. Лаптопа дето играя на него е с двуядрен процесор 1,73, 2ГБ РАМ и 434МБ видеокарта., обаче отвреме на време като си играя колата замръзма, а пред нея бал екран, потъмнява и леко полеко нарежда небостъргачите и други такива работи и си продължава играта. Дали е проблем във видеото или в нещо друго. Не че ми пречи особенно, но заради това ми се налага да преиграя някое състезание.
К.Одаджийски написа:Що тая игра ме пише в списъците с класирането като "player", иначе си зареждам профила "montoya"!?
Иначе игричката е добра, но и да питам нещо. Лаптопа дето играя на него е с двуядрен процесор 1,73, 2ГБ РАМ и 434МБ видеокарта., обаче отвреме на време като си играя колата замръзма, а пред нея бал екран, потъмнява и леко полеко нарежда небостъргачите и други такива работи и си продължава играта. Дали е проблем във видеото или в нещо друго. Не че ми пречи особенно, но заради това ми се налага да преиграя някое състезание.
Tinko написа:Бавен рамец бате....
VenkoPAS написа:Това с БМВ-то дето трябва да го потрошиш да не е последната мисия? Някой който я е врътнал да каже, че много се
К.Одаджийски написа:Системна памет 2038 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM)
Това показва евереста.
Иначе детайлите на всичко съм минимум, което можа изключих и пак така.Без значение дали на лоу или на хай качество все така се получава.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта