Хваля се че съм опасен !!!
П.С. (щом карам с черни очила и нощно време)
Ми да ... норманата ми градска скорост е 70
Възможно ли е градско да ми гори двойно?
- ivo_kostov
- Автомобил:
- Двигател:
за градското и разхода
Колеги,няма какво да се лъжем,в града разхода си е по 2,това е в общия случай и това важи за всички градове където има светофари през 50 метра,мой приятел си купи "фиеста"която извън града му дава около 5 на бензин а в града вдига на 10,с моя "Пасатор"положението е почти същото
-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз лично бих сменил газстанцията, понеже от Лукоил не съм много доволен. Аз също карам в Пловдив, на малки отсечки и разхода ми се покачи значително. Извънградско колата ми дава 6.5-7литра газ, а сегашното ми градски каране на отсечки от по 4-5 км все студена е 10-11-12литра газ, не съм доволен но явно по-малко няма как да стане..
А аз дори съм с по-малък двигател(Сузуки Суифт 1.3)

А аз дори съм с по-малък двигател(Сузуки Суифт 1.3)
- titi7707
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABS 1993
пиши кога си по улиците да не излизам той преди дни един като теб изтреби колегите сиalex_zazy написа:На мен градско ми гори 3 пъти повече от извън градско 7.5 / 20 ама аз вирча из града 1ва 5000 2ра спирачка сфетофар задръстване зелено 1ва 4000 2ра 4000 опааааа 100 км/ч спирачка и т.н

сега по темата явно имаш проблем колега !според мен първо диагностика и после всичко останало!
- alex_zazy
- Автомобил:
- Двигател:
titi28 написа:пиши кога си по улиците да не излизам той преди дни един като теб изтреби колегите сиalex_zazy написа:На мен градско ми гори 3 пъти повече от извън градско 7.5 / 20 ама аз вирча из града 1ва 5000 2ра спирачка сфетофар задръстване зелено 1ва 4000 2ра 4000 опааааа 100 км/ч спирачка и т.н![]()
![]()
![]()
сега по темата явно имаш проблем колега !според мен първо диагностика и после всичко останало!
според мене е нормално като дигнеш неколко пъти 100тина на 2ра да ти прогори повечко особено ако бърникаш кранчетата на газта!
Върни се в “Автогазови уредби”