Здравейте колеги,
Преди 1 час, както си се прибирах от бачкане и климатроника ми врътна много неприятен номер. Колата бе загряла вече на 90*С, климата го бях настроил на ECON, температурата на Макс. и да духа на предният джам и в краката. Както си духаше топло ( в движение) така изведнъш реши че ще духа студено!!! Като се прибрах, на едно място с работещ двигател и температура настроена на 29*С и духане само напред климата правеше следното: Първо реши че ще духа топло и духаше топло с пълна сила; в следващият момент реши че ще духа студено и отгоре на всичкото си намали скороста на вентилатора; и в неопределени интервали цялата процедура се повтаряше въпреки че температурата в купето определено нямше 29*С.
Дайте предположения, датчик за температурата ли е, какво ли е ?
странен проблем с климатроника ми
-
daki4asl
- Автомобил:
- Двигател:
Re: странен проблем с климатроника ми
Scarchu написа:Здравейте колеги,
Преди 1 час, както си се прибирах от бачкане и климатроника ми врътна много неприятен номер. Колата бе загряла вече на 90*С, климата го бях настроил на ECON, температурата на Макс. и да духа на предният джам и в краката. Както си духаше топло ( в движение) така изведнъш реши че ще духа студено!!! Като се прибрах, на едно място с работещ двигател и температура настроена на 29*С и духане само напред климата правеше следното: Първо реши че ще духа топло и духаше топло с пълна сила; в следващият момент реши че ще духа студено и отгоре на всичкото си намали скороста на вентилатора; и в неопределени интервали цялата процедура се повтаряше въпреки че температурата в купето определено нямше 29*С.
Дайте предположения, датчик за температурата ли е, какво ли е ?
ако намерите решението,пишете и при мен го има саштият проблем но го пражи когато си иска
и аз имам този проблем като изгася колата перката продалжава да работи 7-8 мин дава ми грешка в този датчик но как да разбера кои от 3-те е?
- Scarchu
- Автомобил: Black
- Двигател: with internal combustion
- Контакти:
Колеги, при мен се оказа духнала гарнитура на главата, малко, ама духнала. При по-високи обороти, мисля че бе 3-то бутало, нагнетяваше въздух в антифриза и се получаваше въздушна възглавка и куп други "приятни" неща.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”