! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
jims
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jims » Чет 27 ное 2008 17:20

Преди няколко часа... Извънградско, на големия байр преди Севлиево като се идва от София...
Спускам се надолу, а в насрещната лента колона от около десетина коли и камиони залепени един зад друг. В един момент на около 60-70 метра пред мен от средата на колоната излиза камион и тръгва в насрещното срещу мен. Спирачки, дълги и започнах да се оглеждам къде мога да отбия - отляво камион, отдясно канавка и дървета. На около 20-30 метра онзи сви наляво и отби по някакъв черен път. Всичко това става за няколко секунди. Буквално стомаха ми стана на топка и се разтреперах целия. И за секунда не съм и помислил, че шофьора на камиона иска да завива, а през цялото време си мислех че изпреварва.

Потребителски аватар
moimoimoi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот moimoimoi » Чет 27 ное 2008 22:43

купихме от търговище миниван фиат улисе 2.0 турбо бензин и се връщаме към сливен,карам бавно че не познавам пътя и тъмно стана-януари месец беше ,по пътя леко сняг и между омуртаг и котел пътя се изпълва с 10-15 коня ближат сол по пътя/хвърлили са сол/луга че има заледяване/ избягвам 1-2-3 коня и след това нацелих няколко,колата съответно роди-изтекоха и водите,капака ,броня,фарове,радиатори,интеркулер,калници прозорци счупени,добре че полицаите излязоха хора и не написаха акт,инъче казаха че всеки ден имало по някой блъснат кон а конете били диви циганите ги пускали зимата да оцеляват сами
добре че бяхме 2 коли и се дърпахме до сливен-около 100 км

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Пет 28 ное 2008 11:34

moimoimoi написа:купихме от търговище миниван фиат улисе 2.0 турбо бензин и се връщаме към сливен,карам бавно че не познавам пътя и тъмно стана-януари месец беше ,по пътя леко сняг и между омуртаг и котел пътя се изпълва с 10-15 коня ближат сол по пътя/хвърлили са сол/луга че има заледяване/ избягвам 1-2-3 коня и след това нацелих няколко,колата съответно роди-изтекоха и водите,капака ,броня,фарове,радиатори,интеркулер,калници прозорци счупени,добре че полицаите излязоха хора и не написаха акт,инъче казаха че всеки ден имало по някой блъснат кон а конете били диви циганите ги пускали зимата да оцеляват сами

коне идиоти на пътя mhihi

los_tigros

Мнениеот los_tigros » Пет 28 ное 2008 11:37

moimoimoi написа:купихме от търговище миниван фиат улисе 2.0 турбо бензин и се връщаме към сливен,карам бавно че не познавам пътя и тъмно стана-януари месец беше ,по пътя леко сняг и между омуртаг и котел пътя се изпълва с 10-15 коня ближат сол по пътя/хвърлили са сол/луга че има заледяване/ избягвам 1-2-3 коня и след това нацелих няколко,колата съответно роди-изтекоха и водите,капака ,броня,фарове,радиатори,интеркулер,калници прозорци счупени,добре че полицаите излязоха хора и не написаха акт,инъче казаха че всеки ден имало по някой блъснат кон а конете били диви циганите ги пускали зимата да оцеляват сами

И аз минавах миналата зима оттам.И аз ги срещнах тези коне.Добре че нямаше подобни последствия.Съжалявам колега.

Потребителски аватар
BeckoTDI
Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
Двигател: BPE-ABK-AAZ

Мнениеот BeckoTDI » Пет 28 ное 2008 14:31

Около Сливен много коне явно има пуснати! Преди няколко месеца се качвах вечерта на Карандила и срещнах поне 6 коня нагоре по пътя ей така пуснати и то първия беше след остър завой, изкара ми акъла... че и кон непукист - седи посредата на пътя не се маха, свиря му мигам му, добичето си седи.. даже взех да се притеснявам да не го ядосам нещо да ми бие един къч, да пробие радиаторите отпреде, та чак да бележи 2 подкови на блока на двигателя :lol:

Потребителски аватар
feersum
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот feersum » Пон 01 дек 2008 11:07

То това не е за тука, ама да не пускам нова тема...

Колеги, внимавайте като паркирате около ресторант Водните Градини - намира се в София, ето тук.

В петък ми срязаха гума, бях паркирал до ресторанта.

Да ти изсъхнат ръчичките, ей! :evil:

Потребителски аватар
moimoimoi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот moimoimoi » Вто 02 дек 2008 21:49

идиотите са тези които са пуснали и най вече са позволили тези коне да се разхождат безпризорно,как може полицаите да знаят че всеки ден стават такива катастрофии с конете и да не предприемат нещо

Потребителски аватар
nurv
Автомобил: Audi A6
Двигател: ALF

Мнениеот nurv » Вто 02 дек 2008 22:07

jims написа:Преди няколко часа... Извънградско, на големия байр преди Севлиево като се идва от София...
Спускам се надолу, а в насрещната лента колона от около десетина коли и камиони залепени един зад друг. В един момент на около 60-70 метра пред мен от средата на колоната излиза камион и тръгва в насрещното срещу мен. Спирачки, дълги и започнах да се оглеждам къде мога да отбия - отляво камион, отдясно канавка и дървета. На около 20-30 метра онзи сви наляво и отби по някакъв черен път. Всичко това става за няколко секунди. Буквално стомаха ми стана на топка и се разтреперах целия. И за секунда не съм и помислил, че шофьора на камиона иска да завива, а през цялото време си мислех че изпреварва.

Здрасти колега,
Това е разклона за село Славейково ако говориш за слизането към Севлиево, като идваш от София. Тоест камиона е идвал от там. Абе около Севлиево си изобилства от разни места за такива екстремни ситуации. Примерно разклона от Велико Търново за Севлиево пак е подобен. Добре, че малко поразшириха пътя там.

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Сря 03 дек 2008 8:12

Ще си слагам стикер с надпис "Всички които имат електромери в колите си да им отчитат тока да ми се обадят на тел ..... ще им платя сметката" :evil:
Преди половин час един фен със сиво пежо изключени всекакви светлини се включва на 20 м. пред мен от път без предимство, а мъглата тука беше с видимост не повече от 50 - 70м.
Нема такива идиоти.

Потребителски аватар
feersum
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот feersum » Сря 17 дек 2008 14:45

Преди няколко дена се случи, ама чак сега влизам да го разкажа:

Вечерното задръстване, около Орлов Мост.
Минавам през Орлов мост, по Евлоги, посока НДК. Стигам до кръстовището с Гурко пред Стадиона. Светофари - мигат жълто, катаджийка регулира движението.
Нататък Канала към Графа - плътно запушен, задръстването започва от кръстовището.
Патката пуска Гурко, изтичат се, спира ги. И... пуска нас от Евлоги. Съответно всички се набиват посред кръстовището - и дотам. Тия от Гурко и завиващите откъм стадиона по Гурко - к*рец. И кво? Тая взе да маха палката и да обяснява на шофьорите да се върнат назад по Евлоги към Орлов мост, да се отпуши движението :shock :shock Разбира се, никой не се върна... седяхме сума време, докато тълпата не се размърда в посока НДК.

andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Чет 18 дек 2008 8:34

К.Одаджийски написа:Ще си слагам стикер с надпис "Всички които имат електромери в колите си да им отчитат тока да ми се обадят на тел ..... ще им платя сметката" :evil:
...

Недейсе заканва,защото една от евро-държавите отмени задължителните фарове,защото увеличават изгорелите газове и разхода на гориво...няма да ти излезе сметката...
Иначе си абсолютно прав.

assd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот assd » Пет 19 дек 2008 0:21

не е за идиоти ама днеска пред булбанк на склона в посока шератон съм си спрял в задръстването и ям бисквити вихрен, пред мене една жена с форд фиеста и до нея някакъв мъж в колата. и стоиме си така един зад друг и тая посяга да го целува и пуска спирачката :lol: еми колата се върна с поне 60 сантиметра и замалко да ме подпре (аз свирнах с клаксона и се стреснаха тия влюбените :lol: ) ама това е щото имам лошия навик да спирам близо.. .замалко любовта да вземе жертви!

Потребителски аватар
ceza
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ceza » Пет 19 дек 2008 6:21

Миналата седмица излизам от една пресечка на Мария Луиза и нали са спрели адски много коли и нищо не виждам, и се изнасям по-напред, гледам едно такси идва с поне 80 и решавам да го изчакам. Оня не ме вижда, спирачки, завърта се и едвам ме избягва, а имаше още едно празно платно да ме заобиколи просто. И ме псува много, аз си продължавам, не ме ебе общо взето, тоя тип ме настига, спира ме и излиза от колата. В тоя момент ние с един приятел се откопчваме излизаме, тоя насра и побърза да се скрие в таксито, където направи още отчаяни опити да ни попречи да тръгнем, сигурно вика останалите бакшишчета, но накрая дадох заден и си тръгнах.

Потребителски аватар
kossel
Автомобил: Fiat Doblo Natural Power
Двигател: 103 коня 1600 16V

Мнениеот kossel » Пет 19 дек 2008 9:36

ceza написа:Миналата седмица излизам от една пресечка на Мария Луиза и нали са спрели адски много коли и нищо не виждам, и се изнасям по-напред, гледам едно такси идва с поне 80 и решавам да го изчакам. Оня не ме вижда, спирачки, завърта се и едвам ме избягва, а имаше още едно празно платно да ме заобиколи просто. И ме псува много, аз си продължавам, не ме ебе общо взето, тоя тип ме настига, спира ме и излиза от колата. В тоя момент ние с един приятел се откопчваме излизаме, тоя насра и побърза да се скрие в таксито, където направи още отчаяни опити да ни попречи да тръгнем, сигурно вика останалите бакшишчета, но накрая дадох заден и си тръгнах.

Като си бил ти виновен защо си се правил на бабаит, можеше да се извиниш просто. Прави ти чест все пак, че си се публикувал сам в темата "Идиоти на пътя"

Потребителски аватар
vladtod®
Автомобил: Passat
Двигател:

Мнениеот vladtod® » Пет 19 дек 2008 9:47

Абе Козле,що пишеш въобще? Таксиметърджията "спял "докато шофирал,момчето е изчаквало а ти го направи на идиот. :idea:

Върни се в “Пътеводител”