може ли да се прецака скоростната кутия...?

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
amgiwc
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот amgiwc » Пет 28 ное 2008 14:11

ок тогава кажете какво малсо да сложа и без това след 1000 км ще сменям на двигателя та и на скоростите.кажете само какво да бъде.на двг-то ще сложа кастрол магнетек 10-ка,ама на скоростите незнам.кажете какво се сменя освен маслото,там гумички,некви ли филтри ли знам ли и аз за тая кутия..... абу мотор

Потребителски аватар
snupeca
Автомобил: Skoda Octavia
Двигател: ALH
Контакти:

Мнениеот snupeca » Пет 28 ное 2008 14:23

amgiwc написа:ок тогава кажете какво малсо да сложа и без това след 1000 км ще сменям на двигателя та и на скоростите.кажете само какво да бъде.на двг-то ще сложа кастрол магнетек 10-ка,ама на скоростите незнам.кажете какво се сменя освен маслото,там гумички,некви ли филтри ли знам ли и аз за тая кутия..... абу мотор

75W90 Пълна синтетика :wink:

Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Мнениеот joker » Пет 28 ное 2008 22:43

snupeca написа:
amgiwc написа:ок тогава кажете какво малсо да сложа и без това след 1000 км ще сменям на двигателя та и на скоростите.кажете само какво да бъде.на двг-то ще сложа кастрол магнетек 10-ка,ама на скоростите незнам.кажете какво се сменя освен маслото,там гумички,некви ли филтри ли знам ли и аз за тая кутия..... абу мотор

75W90 Пълна синтетика :wink:

Това е единственото правилно масло.....останалото води до смяна на скоростната кутия преди да се е износил ДВГ!!!!!!!!!!!!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”