Здравейте
г3 1.8 моно абс ,бензин/газ
на газ работи
на бензин не иска,пали веднага обаче не държи обороти,колко повече се натиска газта толко повече глъхне а кат се пусне педала се качват оборотите малко и гасне неможе да изгаря горивото(това на празан ход,иначе на скорост ъпсурт са се подкара)
та един маистор ми вика запушена е дюзата ше и направа неква ....вана за прочистване (даже не запомних как го каза тоно)
сигурно ше ми слвали кожатащ
друг разбирач-продавач на авто части пак казва "че е дюзата е заминала защото вика ако ти гори повече газ(а то гори повечко)а на бензин неможе да го изгори и го изкарва през аспуха значи е заминала"
ваг-ком показва
00525 - Oxygen (Lambda) Sensor (G39): Signal too Low
00525 - Oxygen (Lambda) Sensor (G39): Implausible Signal
00525 - Oxygen (Lambda) Sensor (G39): No Signal
мисля че беше третата грешка
та ще има ли ефект да зареда по силен бензин и някаква добавка да и да мъча да прочисти
Голф 3 запушена дюза съвети?
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Нищо ти няма на дюзата...не толкова лесно да се запуши дюзата на моноинжекцията..тя е с доста по-голям размер от дюзите на многоточковия..смени си ламбда сондата и не слушай продавачи и майстори.....чети повече във форума ....Колкото до отпушване(ако има такова) най-евтина и ефикасна е добавката на Лике-Моли..8 лв едно шишенце ...на 40 л бензин.....
-
vulgaren
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Голф 3 запушена дюза съвети?
hit4o написа:Здравейте
г3 1.8 моно абс ,бензин/газ
на газ работи
на бензин не иска,пали веднага обаче не държи обороти,колко повече се натиска газта толко повече глъхне а кат се пусне педала се качват оборотите малко и гасне неможе да изгаря горивото(това на празан ход,иначе на скорост ъпсурт са се подкара)
та един маистор ми вика запушена е дюзата ше и направа неква ....вана за прочистване (даже не запомних как го каза тоно)
сигурно ше ми слвали кожатащ
друг разбирач-продавач на авто части пак казва "че е дюзата е заминала защото вика ако ти гори повече газ(а то гори повечко)а на бензин неможе да го изгори и го изкарва през аспуха значи е заминала"
ваг-ком показва
00525 - Oxygen (Lambda) Sensor (G39): Signal too Low
00525 - Oxygen (Lambda) Sensor (G39): Implausible Signal
00525 - Oxygen (Lambda) Sensor (G39): No Signal
мисля че беше третата грешка
та ще има ли ефект да зареда по силен бензин и някаква добавка да и да мъча да прочисти
имах абсолютно същия проблем със същите признаци. освен че смених ламбда сондата, сипах бензин 98 и се оправи. преди бях сипвал само 95 - очевидно съм случил на много лош бензин и това беше допълнителна причина да не върви колата.
-
hit4o
- Автомобил:
- Двигател:
благодаря за мненията и съветите
искам да отбележа и това че като го зех работеше на бензин
след това го подкарах само на газ около 2000км и неискаше вече на бензин
но вече почва да ме дразни няма душа на газ и ше го права на бензин и без това не го карам много (икономията е майка на мизерията)и от тая газ така става гледаш да спестиш малко и после на куп заминават
искам да отбележа и това че като го зех работеше на бензин
след това го подкарах само на газ около 2000км и неискаше вече на бензин
но вече почва да ме дразни няма душа на газ и ше го права на бензин и без това не го карам много (икономията е майка на мизерията)и от тая газ така става гледаш да спестиш малко и после на куп заминават
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”