Ако темата не е за тук преместете я
Проблеми с данъците
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Miro de la Valcea
- Автомобил:
- Двигател:
Проблеми с данъците
Здравейте колеги!Значи имам един въпрос.Сега колата е на мое име и трябва да и платя данъка,но имам акт от 300лв заради страстта ми към алкохола ;( и още 200лв от други фишчета и истории.Сега ще трябва ли да ги платя за да мога да си платя данъка на колата???
- Miro de la Valcea
- Автомобил:
- Двигател:
Доколко съм в течение, сега глобите - актовете наложени от КАТ се изплащат на гишетата в КАТ, докато едно време, излизаха в данъчното, и за да си платиш данъка трябва да си платиш и глобите. Сега незнам точно как е, понеже не са ми правили акт скоро.....
Междудругото, ако излизат в данъчното, прехвърлянето няма да те оправи, защото ще те накарат да си платиш всичко, когато я отчисляваш от твое име.
Междудругото, ако излизат в данъчното, прехвърлянето няма да те оправи, защото ще те накарат да си платиш всичко, когато я отчисляваш от твое име.
- StanTheMan
- Автомобил:
- Двигател: AFT
- Контакти:
morfei1 написа:Междудругото, ако излизат в данъчното, прехвърлянето няма да те оправи, защото ще те накарат да си платиш всичко, когато я отчисляваш от твое име.
Това е 100%!
Иначе аз не съм сигурен дали при прехвърляне, ако глобите не са в данъчното, ами само в КАТ, няма и от КАТ да те закачат
Провери го за всеки случай!
Така, че според мен и в двата случая прехвърлянето не те спасява, трябва да измислиш друго
- Miro de la Valcea
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”