ул. "Цар Самуил" № 149 работи и в неделя до 18:00.Спука ми се маркуч и реших да видя в сайта им и се оказа че работят
евро 07 работят и в неделя
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- bomber
- Автомобил:
- Двигател:
евро 07 работят и в неделя
много съм учуден!!! слада им на
ул. "Цар Самуил" № 149 работи и в неделя до 18:00.Спука ми се маркуч и реших да видя в сайта им и се оказа че работят
та си реших проблема
и понеже съм виждал теми от сорта авточасти в неделя??? мисла че темата ще е от полза на някои закъсал за дадена част колега в неделя 
-
andro_
- Автомобил:
- Двигател:
Винаги са работели в неделя
.Поне откакто са Еуро 07
.
Преди бяха под друго име.
Преди бяха под друго име.
Последна промяна от andro_ на Нед 30 ное 2008 18:48, променено общо 1 път.
- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
lrlmodo написа:И на Черни връх склада ни бачка в неделя![]()
Удобно си е няма спор, доста галимации се правят в неделя
Да днес ако не бях намерил отворен магазин ставаше лошо, добре че има прозорливи продавачи на авточасти, то неделя е времето за ремонти.
Та в този ред на мисли хубаво е да се знае къде може да закупим авточасти в неделя.
Последна промяна от L&R на Нед 30 ное 2008 19:13, променено общо 1 път.
- kris11
- VW експерт

- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Oттам не вземам нищо повече,. Може само болт или гайка.
Датчик включвател на вентилатора на радиатора изкара едва 3-4аса след адски мъки по смяна на канал. Включвател на стартер сдаде богу дух след 10 тина месеца.
Ако ще и на 31.12 в 23:45 мин да работят от техните боклуци не бих купил нищо - ще чакам да стане 2-3 .01.2009
Датчик включвател на вентилатора на радиатора изкара едва 3-4аса след адски мъки по смяна на канал. Включвател на стартер сдаде богу дух след 10 тина месеца.
Ако ще и на 31.12 в 23:45 мин да работят от техните боклуци не бих купил нищо - ще чакам да стане 2-3 .01.2009
- chicki
- Автомобил:
- Двигател:
kris11 написа:Oттам не вземам нищо повече,. Може само болт или гайка.
Е случват се колега такива работи,поне отиде ли да видиш дали ще ти го сменят момчетата?
ПП.Понеже и аз работя в магазин за части и зимаме от там на едро досега не сме имали проблеми,и това че работят в неделя е голямо удобство и предимство
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: евро 07 работят и в неделя
bomber написа:Спука ми се маркуч
и аз така
Върни се в “ОФФ-Топик - други”