Магазин крушки за фарове?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Plehi
- Автомобил: Passat B8 T4 Touareg W140
- Двигател:
Магазин крушки за фарове?
Препоръчайте ми някой свеж магазин за такива крушки и евентуално някъде някво реглажче на фаровете 

- amikus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ре
В ред са ти очите и аз не скивам на мокро а съм с филипс нещо си + 50 % повече светлина.Ксенона му е майката ама кат нема денги

- bomber
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ре
amikus написа:В ред са ти очите и аз не скивам на мокро а съм с филипс нещо си + 50 % повече светлина.Ксенона му е майката ама кат нема денги
майката му е жълти крушки

- batetony67
- Автомобил: VW Beetle
- Двигател: CU 1980
- Контакти:
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
batetony67 написа:Единствения цяр да се вижда на мокър асфалт е ксенона, вече е на достъпни цени. Магазин за крушки мога да ти препоръчам на улица "Милко Бичев" някой си номер, зад театър София. Мисля, че го има в обявите "Партньори на клуба".
Точно!
От там си взех Philips Blue Vision за 50 лв комплекта, светят значително по-добре от хела-та, но на мокро пак си е гадно.. Ксенона от друга страна е доста скъп, та.. и аз не знам какво е решението

andro_ написа:morfei1 написа:Магазин за крушки немога да ти препоръчам, но определено съм доволен от крушките на OSRAM Cool Blue серията.
Доволен ли си,когато асфалта е мокър(вали)?
Питам да разбера мойте очи ли не са в ред,аз ли по принцип не съм в ред ли?....
Колега много съм доволен, но фаровете ми са много добре регулирани и второто което е са чисто нови. В извънградски условия си карам на къси без халогени, дори не се сещам да включвам дълги

-
- Автомобил:
- Двигател:
handycam написа:ако искаш пробвай night breaker на Osram,има доста добри отзиви от тях.
Ще ги пробвам.
Между другото...Има и други китайски крушки(безмаркови или с неизвестни марки) със сини балони,точно както Осрам и Филипс,но малко по-евтини.Също са по 55W,не са по-мощни.Аз съм пробвал такива и си светят също както и Осрам-а и Филипс-а.Животът им поне при мен беше горе-долу същия.При мен Осрам-а кара около година и 3-4 месеца,преди да изгори,като се има предвид,че аз си карам на фарове.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”