Тампони на носачите Голф 3, 1.8 ААМ

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
lozan67
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lozan67 » Чет 27 ное 2008 19:19

:019: И на мене само те ми останаха. Но стана студено и ще видя некой сервиз. Искат ми по 25 на носач.

vlado1981
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vlado1981 » Пон 01 дек 2008 16:23

Момчета, вчера се борих и успях само единия да направя. По-принцип не е нещо сложно ама хамалогията е голяма. Мисля в сряда да се боря и с другия. За снимки не можах и да помисля, щото бързах , че беше студено. Не мога да кажа че играеш с чука и не го набих с преса. Чука го ползвах само за избиването и не много щото външната гривна е от накакъв мек материал. Набиването стана на едно менгеме с един хубав дорник.

Потребителски аватар
GOLFINATOR
Автомобил:
Двигател:

Re: Тампони на носачите Голф 3, 1.8 ААМ

Мнениеот GOLFINATOR » Съб 04 апр 2009 8:06

момчета и аз ги сменявах без канал вдигнах си колата на крик подпрях на трупчета здраво свалих носача избих старите новите ги набих сьс сапун и вода спазих и посоките на тампоните стегнах всичко и сега като мина през легнал полицаи тропа.Някои мойе ли да ми каже от какво тропа??

Потребителски аватар
icemenn
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icemenn » Съб 04 апр 2009 14:59

преди 1 седмица ги сменях.около 4 часа си играх и с двете страни.най-големия проблем беше набиването на новите тампони в носача.Новите тампони бяха много крехки и още като ги напънеш се изкривява алуминия.Препоръчвам да се купят малко по-скъпички,но здрави...тези които сложих няма да издържат повече от 3-4 месеца из улиците на Варна.и една подробност единия носач си има посокана поставяне вижте носача как се движи и ще разберете за какво говоря.Не е лошо да сте поне 2ма

nikilauda
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nikilauda » Чет 28 май 2009 19:40

Преди седмица сменях тампони на пасата на S.Raikov от форума.Лесное когато знаеш :D :D :D

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”