/На газ си пали веднага,значи не е по токовете проблема Спря да работи на бензин - СТОПЕНА ПОМПА!!!
Спря да работи на бензин - СТОПЕНА ПОМПА!!!
Сутринта си запали нормално на бензин,покарах я 1 км и спря.Минах на газ,заредих бензин,минах в движение на бензин и си заработи.Отидох на работа,колата е престояла 6 часа някъде и като си тръднах не поиска да запали на бензин.Запалих на газ и пак в движение минах на бензин.Като я настъпих нещо я мъчеше.Забавя и изведнъж ускорява.Минах си на газ и като се прибрах пробвах да запаля на бензин и не успях.Опитах да мина в движение на бензин,пак не става.Кажете ми какво може да е,дали има запушване някъде или е бензиновата помпа/дано не е тя
/На газ си пали веднага,значи не е по токовете проблема 
/На газ си пали веднага,значи не е по токовете проблема
Последна промяна от Даскала™ на Нед 19 фев 2006 21:35, променено общо 1 път.
- DEKSTAR
- Автомобил:
- Двигател:
Не съм сигурен но да неби да е от бензиновия клапан дето пуска бензина нещо да му е станало и да прави каквото си иска.Виж погледниго.Успех
Последна промяна от DEKSTAR на Чет 09 фев 2006 19:00, променено общо 1 път.
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Спря да работи на бензин?!?!?!?!?
ми едно мога да ти кажа няма начин да е замръзнало нещо тая сутрин в 6.30 беше -2 градуса (на терасата имам цифров датчик) общо взето си беше топлоДаскала написа:Сут:roll:
- hristian37
- Автомобил: Голф 6 ТДИ
- Двигател:
- Контакти:
Бе да ти кажа никога не съм я чувал да бръмчи
Опитах се веднъж да я чуя и веднага след подаване на контакт за 1 секунда ми се струва че чувам нещо като плюююююп и спира веднага.Оххх,дано не е тя че ше откача.Къде могат да я проверят и как?Възможно ли е от Датчика на Хол да и дват проблемите,или запушени цедки на помпата,или скъсано маркуче/изгнило/.......Италианците са изолирали горивния филтър.Въобще не функционира.Защо са го направили
Сигурно има доста боклук и вода в резервоара
Или може би в движение като минавам на бензин и газ релето за рестарт не работи и е натрупал грешки компира
П.П Днес ходих при едни майстори,махнаха маркучите,запалих на газ обаче от тях не течеше бензин,а казаха че трябвало да плюе бензин от тях.Погледнахме бушона на бензиновата помпа - ИЗГОРЯЛ.Сложихме един 7.5 W,оргиналния беше 25 W и веднага щом подадох на контакт каза "пляк" и изгоря.Не посмяхме да опитаме с по силен бушон за да не стопи някъде на друго място.Явно проблема е в бензиновата помпа.Възможно ли е да е засмукала боклук и да се мъчи да завърти в момента и затова да гори бушона
Сигурно има доста боклук и вода в резервоара
Или може би в движение като минавам на бензин и газ релето за рестарт не работи и е натрупал грешки компира П.П Днес ходих при едни майстори,махнаха маркучите,запалих на газ обаче от тях не течеше бензин,а казаха че трябвало да плюе бензин от тях.Погледнахме бушона на бензиновата помпа - ИЗГОРЯЛ.Сложихме един 7.5 W,оргиналния беше 25 W и веднага щом подадох на контакт каза "пляк" и изгоря.Не посмяхме да опитаме с по силен бушон за да не стопи някъде на друго място.Явно проблема е в бензиновата помпа.Възможно ли е да е засмукала боклук и да се мъчи да завърти в момента и затова да гори бушона
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”