Виене на диференциал?!?!?
Виене на диференциал?!?!?
Можете ли да ми кажете кога има проблем с диференциала.Имам лек шум все едно карам на задна,същото е и напред само че когато съм на скорост,а на празен ход го няма 

Re: Виене на диференциал?!?!?
Даскала написа:Можете ли да ми кажете кога има проблем с диференциала.Имам лек шум все едно карам на задна,същото е и напред само че когато съм на скорост,а на празен ход го няма
аз го имам същото само при 2 скорост, ходих на майстор, питах и един колега от форума и казаха, че некво лагерче било ама да си го карам така, проблем можело да има само ако почнат да вият всите предавки, вече 5000+ км и няма промяна, та си го карам ...
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- chakarov_force
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 16:45, променено общо 1 път.
- asskoGTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
аз имам леко виене ама съвсем леко ...на 5та
това са иглените лагерите на скоростите...според зависи колко е натоварвана колата.има опасност едиснтвено ако задържаш по продалжително време на високи обороти въпросната скорост на която лагера е "изморен"(нали има умора на метала).един приятел знае немски и четохме в един немски форум:на VW моделите до 95 не са успяли да направят достатъчно издражливи лагерите(или по точно материала от който се правят).самото желязо се износва и остава един минимален луфт....
сичко това го знам защото когато си взех мойта кошница и нямаше нищо и като невидял я карах отначало след което скоростите се прецакаха и сам ги сменял 2 пъти.Един съвет:НЕ СИ КУПУВАЙТЕ СКОРОСТИ 2ра УПОТРЕБА-СИЧКИТЕ СА С ИЗХАБЕНИ ЛАГЕРИ,ПО ДОБРЕ СИ ГИ ПРАВЕТЕ
ИЛИ СИ ГИ КАРАЙТЕ ТАКА ДОКАТО НЕ БЛОКИРАТ

това са иглените лагерите на скоростите...според зависи колко е натоварвана колата.има опасност едиснтвено ако задържаш по продалжително време на високи обороти въпросната скорост на която лагера е "изморен"(нали има умора на метала).един приятел знае немски и четохме в един немски форум:на VW моделите до 95 не са успяли да направят достатъчно издражливи лагерите(или по точно материала от който се правят).самото желязо се износва и остава един минимален луфт....
сичко това го знам защото когато си взех мойта кошница и нямаше нищо и като невидял я карах отначало след което скоростите се прецакаха и сам ги сменял 2 пъти.Един съвет:НЕ СИ КУПУВАЙТЕ СКОРОСТИ 2ра УПОТРЕБА-СИЧКИТЕ СА С ИЗХАБЕНИ ЛАГЕРИ,ПО ДОБРЕ СИ ГИ ПРАВЕТЕ

- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”