да, в брой като миналия път - точната сума е 22брх22лв=484лв. нямаше как да ги взема днес, защото миналата седмица нищо не беше сигурно в поръчката. в петък ще чака да му звънна кой ще отиде да ги вземе.
магазинът е на бул.В.Априлов в Пловдив.
Да бъдем добри в един по-различен ден - III. Дата и час!!!
- joser
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
разбрахме се anger да докара чаршафите до София в неделя 7.12.
остава сега да решим как да му дадем парите(той ще намери 484лв. да плати на фирмата в Пловдив), който може да ги изтегли от клубната каса, да пише, ако иска на лични, за да се разберем. и може ли някой, у когото се складират нещата за Варна, да пише също, ако е свободен неделя, да се уговорим да ги вземе. засега е това, 22 комплекта са.
тортата от крамер трябва да се поръча 3-4 дни предварително, тогава става и плащането. кой ще я поръчва? 54.80лв. беше торта 40 парчета.
за конструктори какво се реши?
в Лозенец има един добър магазин - на ул.Вискяр планина 8. може и там да видим какви са цените?
последно с колко пари разполагаме и как се разпределя бюджета?
+ 1000лв. клубни, - 484лв. комплекти спално, - 54.80лв. торта?
остава сега да решим как да му дадем парите(той ще намери 484лв. да плати на фирмата в Пловдив), който може да ги изтегли от клубната каса, да пише, ако иска на лични, за да се разберем. и може ли някой, у когото се складират нещата за Варна, да пише също, ако е свободен неделя, да се уговорим да ги вземе. засега е това, 22 комплекта са.
тортата от крамер трябва да се поръча 3-4 дни предварително, тогава става и плащането. кой ще я поръчва? 54.80лв. беше торта 40 парчета.
за конструктори какво се реши?
в Лозенец има един добър магазин - на ул.Вискяр планина 8. може и там да видим какви са цените?
последно с колко пари разполагаме и как се разпределя бюджета?
+ 1000лв. клубни, - 484лв. комплекти спално, - 54.80лв. торта?
Последна промяна от joser на Вто 02 дек 2008 18:07, променено общо 1 път.
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Insect написа:Добре де, решавайте вече, че няма време!
Според мен чаршафите не са излишни, но определено е добре да вземем по малка бройка за да останат пари за други неща.
ИСРАЛИЕН превел съм на сметката 30лв. пристигнаха ли ?
Тия пари още не ги виждам в сметката.. Можеш ли да провериш какво става? Гледам извлечения, няма никакво движение от постъплението на Чудомир...
- Insect
- Автомобил:
- Двигател:
ISRalien написа:Insect написа:Добре де, решавайте вече, че няма време!
Според мен чаршафите не са излишни, но определено е добре да вземем по малка бройка за да останат пари за други неща.
ИСРАЛИЕН превел съм на сметката 30лв. пристигнаха ли ?
Тия пари още не ги виждам в сметката.. Можеш ли да провериш какво става? Гледам извлечения, няма никакво движение от постъплението на Чудомир...
възможно е да съм зарадвал някой... какъвто съм недогледец
утре ще проверя и ще пиша...