Въпрос за спир. апарати на Г3
- pRo_4_LiFe
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Въпрос за спир. апарати на Г3
Става въпрос за спирачни апарати на Г3-ки с дискови спирачки отзад... еднакви ли са всички... на 1.8 GT, 2.0 GTI (115h.p.), 2.0 16V GTI(150h.p.)
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Въпрос за спир. апарати на Г3
pRo_4_LiFe написа:...на 1.8 GT, 2.0 GTI (115h.p.), 2.0 16V GTI(150h.p.)
Не знам дали са еднакви, но си пропуснал 1.6 GT

- racing_team_vidin
- Автомобил: BMW E65 Sport Package
- Двигател:
- pRo_4_LiFe
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Става въпрос, че на моята ръчната не ми държи така както трябва... Карах на един колега от форума АБФ-а и ръчната му закова на 2-ра скорост... а моята като я опъна, хем на 1-ва минава някво разстояние докато спре... не е от натягането, натегната е.. накладки има, почто нови са.. възможно ли е нещо самия апарат да не е добре или накладките да са изпечени ?
- pRo_4_LiFe
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Става въпрос, че на моята ръчната не ми държи така както трябва... Карах на един колега от форума АБФ-а и ръчната му закова на 2-ра скорост... а моята като я опъна, хем на 1-ва минава някво разстояние докато спре... не е от натягането, натегната е.. накладки има, почто нови са.. възможно ли е нещо самия апарат да не е добре или накладките да са изпечени ?
- peachbaby
- Автомобил:
- Двигател:
здр.в един сервиз ми казаха 4е са еднакви и 4е са били много деликатни за ремонт.някакав 4овек от драгалевци ги ремонтирал савестно но трудно се хва6тал да работи пак и искал по 50 лв на апарат.а ако слу4аино си ги ремонтира6 ра4ната трябвало да я исползва6 на всяко спиране .ина4е барзо клеясвали пак.и аз сам за такава профилактика но нали се не достигат....а с ра4на определено е по добре.успех 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”