Проблем с Golf IV 1.6
- hdjfmr
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем с Golf IV 1.6
Здравеите колеги отново пиша за моя странен проблем с придърпването който вече близо два месица немога да реша проблема се състои в това че като подавам плавно газ на 2ра и 3та предавка в диапазона от1800 до 2200 оборота има едно отвратително придърпване но ако натисна рязко газта проблема не е толко осезаем.Досега никои неможе да ми помогне колата е била на доктор при Мишо и последно миналата седмица беше в Юнитреид и там ми казаха че всичко е наред но имат съмнения в дросела и в педала на газта защото тои е електронен а не е с жило но неса сигурни на 100% че това може да се оправи след смяната им.С една дума няма какво да направят и проблема си остава.Частите които съм сменил са свещи,двете ламда сонди,проверени са кабелите и бубината и те са здрави,EGRклапан и съм изчистил дюзите на инжекциона.Ще бъда доста доволен ако някои от вас ми помогне 
Re: Проблем с Golf IV 1.6
Здр.,махни металните лули от кабелите на свещите и няма да имаш повече този проблем......не ме питай от къде знам.......... 
- hdjfmr
- Автомобил:
- Двигател:
Може ли дами обясниш как да ги махна тези лули като преди седмица дадох 100 кинта за нови кабели 
- Бързият
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
hdjfmr написа:Може ли дами обясниш как да ги махна тези лули като преди седмица дадох 100 кинта за нови кабели
Няма значение , махай ги смело . Може от тях да ти се губи искрата . Не вършат работа , а само може да ти създатат проблем
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”