Първо искам да ви се представя понеже съм нов тук! В момента живея в Мадрид! Тази сутрин купих един Голф 3 на един колега който отдавна чакам за 2000 евро! Имам и БМВ 320Д, но Голфа го взех да ходя с него на работа понеже много ми харесва! Колата е на 165.000 км и е като нова! Става въпрос за GTI модела, октомври 1996г! Колата е 2.000 , 115 коня! Човека я пазеше много и е първи собственик, така че аз съм втория! Това е колата всъщност:
Ta по колата всичко е добре и работи перфектно! Само един проблем има! Когато съм с колата из града по уличките стрелката за температурата на охладителната течност стои на 90 градуса и всичко е наред! Когато обаче изляза на магистралата и карам с 100/120 км стрелката пада до долу все едно че не работи или че колата е студена! Парното работи добре и всичко друго без проблеми! Бихте ли ме пренасочили към някоя тема която не съм видял или да ми кажете какъв може да е проблема в този случай?
Благодаря ви предварително!
Поздрави на всички!!!
, същото е и при мен така че не би требало да ти създава впечатление, смисъл нормално е според мене , нека да хората които разбират ( а тук във форума ги има доста) си кажат мнението.

Иначе колегата над мен ти е посочил къде е проблема