Грамотни ли сме?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
VW-fenka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VW-fenka » Пон 24 ное 2008 17:23

finikiets написа:здражейте колеги
имам проблем с втори цилиндър но ж нашия скапан град ништо не вдяват от коли та значи последно казаха кумотатор(несам сигорен дали се пише така )
просто не иджа ток до бубината на втори цилиндър
колата е бензин 1.8 Т 150 коня 22.12.1996 година

ако някой е по жещ да ме светне щото просто вече ще лудна с тия набедени майстори
1-во казаха дюза,после бубина а имаше и сжещи и накрая и това ако ги чакам още май тя ще ми излезе колкото нова аааа?

finikiets написа:колеги можвте ли да ми кажете то каде да се сдубобия с
комутатор номер ...........

:?
Пунктуация... ? :roll:

Потребителски аватар
vgolfa
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vgolfa » Пон 24 ное 2008 17:43

spasko83 написа:Здравеите колеги тъи като вече зимата е факт започнах да се замислям за по силни фарове и по ниска комсумация.Единственото което ми доиде на ума е ксенона но от каде да си купя какав да си купя не съм много на ясно за това пуснах темата.Ако някои ми обясни каква е разликата от ксенин и би-ксенон и кое е по добро сравнено според качество-цена ще ви бада много благодарен.Благодеря предварително.

Потребителски аватар
The Red Guy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The Red Guy » Пон 24 ное 2008 20:03

morfei1 написа:Ако нямаш вибраций във волана, между 90 ~ 120 невиждам смисъл от баланс, при положение че си ги балансирал. Стенд се минава когато се сменя нещо по ходовата част, няма начин всичко да си е здраво пък стенда да се е разместил, ако мога така да се изразя.

Чак не ми се посочват грешките..... Тва "Й", например, ме побърква тотално, този случай не е единственият с "Й" - как може да ти мине през главата изобщо..... Нямам думи!

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Сря 26 ное 2008 19:12

Някой може ли да схване мисълта :roll:

djshomi написа:Да но можеш да я продадеш поне за в момента винаги сигурно повечето от вас знаят че данък може да се плати и по банков път така че минаваш през банката и плащаш 15 лв и от там при нотариуса той вижда че е платен последният данък и всичко е чисто.

Потребителски аватар
rosen79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosen79 » Съб 29 ное 2008 20:44

hahooto написа:"hahooto"]колеги мойели някои да ми кайе за6то кагато отворя багайника понякога неми свети лампата ватре свети когато си иска

Потребителски аватар
Dragon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Dragon » Нед 30 ное 2008 13:18

lucky7o написа:Изображение
Познайте кой са блондинките :twisted:

Познайте цвета на косата на колегата "luck7o"! За позналите - усмивка по радиото!

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Вто 02 дек 2008 23:41

The Red Guy написа:
morfei1 написа:Ако нямаш вибраций във волана, между 90 ~ 120 невиждам смисъл от баланс, при положение че си ги балансирал. Стенд се минава когато се сменя нещо по ходовата част, няма начин всичко да си е здраво пък стенда да се е разместил, ако мога така да се изразя.

Чак не ми се посочват грешките..... Тва "Й", например, ме побърква тотално, този случай не е единственият с "Й" - как може да ти мине през главата изобщо..... Нямам думи!

Ти пък къде ги видя тези грешки бе, освен въпросното Й? На теб как ти мина през акъла, че Tва е по-правилно изписано, вместо Това или T'ва, като си решил да говориш на жаргон :lool

Tibi.b написа:
morfei1 написа:Бате, недей да ни убеждаваш колко по... по най са ОЗ-ките :Mr Green Fun . А също така, вземи прочети правилата как се ъпва тема, че си за триене!

НИКОИ НЕ ОБЕЖДАВАМ !!!!!!

ПРОСТО ИМАМ ПРАВО ДА ТЪРСЯ ТОВА КОЕТО ИСКАМ !!!!!

И не ми обяснявай кой е за триене и кой не :!:

Еми то момчето се опита да ни Обеди, че си търси O.Z джанти, но ние трудно се убеждаваме.

Потребителски аватар
The Red Guy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The Red Guy » Сря 03 дек 2008 0:43

morfei1 написа:Ако нямаш вибраций във волана, между 90 ~ 120 невиждам смисъл от баланс, при положение, че си ги балансирал. Стенд се минава, когато се сменя нещо по ходовата част, няма начин всичко да си е здраво, пък стенда да се е разместил, ако мога така да се изразя.

И стендът няма как да се размести като не излиза от сервиза и не обикаля дупките. Надявам се си доволен вече!

Потребителски аватар
Волен
Автомобил: 1996 Polo 6N
Двигател: 1H

Мнениеот Волен » Сря 03 дек 2008 1:39

За колегата morfei1 :
Учителката ми по биология често повтаряше "Като си насран не чикчирикай", по повод на едно врабче, което не можало да излети от едно кравешко лайно (в което влязло незнайно как :lol: ) и започнало да чикчирика да го чуят евентуално...дошла лисицата и го изяла..
Надявам се разбра какво имах предвид 8)

iceto
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот iceto » Съб 06 дек 2008 14:38

chefo.gti3 написа:колеги при натиснат съединител на парва скорост, когато сам готов да трагвам вкарвам колата в лютеницата, колата все едно изка да трагне и дори се помества леко какав може да е проблема?

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Съб 06 дек 2008 16:22

GOLF III PLAY STATION3 написа:ако може разбирасе и не е в разрес с форумните правила...мисля,че ще ни е много удобно на колегите,които имаме ПлейСтейшани за размяна на игри! Благодария на модераторите предварително.

Потребителски аватар
rosen79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosen79 » Нед 07 дек 2008 21:46

igrata1 написа:преди дни правих това комплекта ангренажния ремак ролки ми е 150лв. горивен филтър 12лв. маслен мисляче беше около 8лв. а въздушният там неси спомням.Вече зависи от каде пазаруваш а за смяна нз аз си ги сменях.

Потребителски аватар
velinsl
Автомобил: B3 ---B4
Двигател: ABS --- 1Z

Мнениеот velinsl » Чет 11 дек 2008 21:57

Потърсете мненията на колегата gibeibi. Всяко едно е бисер само по себе си.

Ето един превод според мен.

Да, но можеш да я продадеш поне в момента. Сигурно повечето от вас знаят, че данък може да се плати и по банков път. Минаваш през банката и плащаш 15 лв и от там при нотариуса той вижда, че е платен последният данък и всичко е чисто.

Потребителски аватар
velinsl
Автомобил: B3 ---B4
Двигател: ABS --- 1Z

Мнениеот velinsl » Чет 11 дек 2008 22:06

:deal
Smeagol

Vanio написа:
Продавам задни амортисюри...

След амортесИОри идват и амортисЮрите
Толкова ли е трудна тази дума амортисьор

А пък аз простака да си мисля, че са АМОРТРЕСЬОРИ. :gruebel

Последна промяна от velinsl на Чет 11 дек 2008 22:15, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
Varbona
El Presidente
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Varbona » Чет 11 дек 2008 22:11

velinsl написа::deal
Smeagol

Vanio написа:
Продавам задни амортисюри...

След амортесИОри идват и амортисЮрите...
Толкова ли е трудна тази дума амортисьор

А пък аз простака да си мисля, че АМОРТРЕСЬОРИ.

Няма значение какво мислиш, амортисьор се пише, от оригинала на френски "amortisseur".

Върни се в “ОФФ-Топик - други”