http://bg.sportingbet.com/s/info/paymen ... rison.html
Сметка за дебитна карта?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
jijibs написа:Колега, тук е добре синтезирана информация, но само за виза електрон дебитни карти
Инфото е на година и...........
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
vgolfa написа:jijibs написа:Колега, тук е добре синтезирана информация, но само за виза електрон дебитни карти
Инфото е на година и...........
А беше добро
- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
Хах ... и аз съм в ПИБ след като минах през кошмара ДСК обаче имат ( а може би имаХА) един недостатък - нечовешки тъп софтуер за банкоматите им .....може само да тегли пари и нищо ...а бе като за дебили .... даже когато исках да си регистрирам картата в е-пий
от клона на ПИБ ме препратиха към най близкия банкомат на Друга банка ..... доста глупаво мисля ...иначе като работно време и т.н съм доволен .....
- hristian37
- Автомобил: Голф 6 ТДИ
- Двигател:
- Контакти:
- Rabbit_TDI
- Контакти:
Прав си Rabbit_TDI и аз като повечето тука смятам, че по-добро предложение от ПИБ няма. От доста години ползвам услугите на ПИБ и съм супер доволен. И аз имам дебитна карта. ПИБ са единствените, които ти дават лихва за пари в дебитна карта – 3%!
Даже наскоро си сложих спестяванията в Сериозния депозит на Кирето и Сийка и си чакам апетитната лихвичка в края на периода
)
Даже наскоро си сложих спестяванията в Сериозния депозит на Кирето и Сийка и си чакам апетитната лихвичка в края на периода
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Fastor написа:Прав си Rabbit_TDI и аз като повечето тука смятам, че по-добро предложение от ПИБ няма. От доста години ползвам услугите на ПИБ и съм супер доволен. И аз имам дебитна карта. ПИБ са единствените, които ти дават лихва за пари в дебитна карта – 3%!
Даже наскоро си сложих спестяванията в Сериозния депозит на Кирето и Сийка и си чакам апетитната лихвичка в края на периода)
е, не са единствените, които дават 3% лихва.
Цкб също дават, за ОББ не съм сигурен, ама има някакви стотинки там на дарителската сметка...
- Rabbit_TDI
- Контакти:
Заек, както инфото за картите Виза елeктрон по-горе е старо, така и тази инфорамция е бая стара. Има съществена разлика между слухове и факти. Слуховете бяха през май - половин година назад, и ги опровергаха и от ПИБ и от БНБ, Станишев също.... Факти: банката продължава да работи на пълни обороти, клиентите се възползват от новите продукти и промоции (аз напр. съм сериозен човек, хаха). Пък и честно казано, ти с една дебитна карта какъв баланс ще обадиш, че да си застрашен
Стабилни са ПИБ споко!
- Rabbit_TDI
- Контакти:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”