с какви гуми караме - нови или втора употреба ?
- luboveliki
- Автомобил:
- Двигател:
- ivankov
- Автомобил:
- Двигател:
zdr
4 нови (еднакви) 

- Tedo-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
трудно ми е да отговоря еднозначно:
- на Пасата летните си купих нови /225/45/17 Малоя/, зимните /205/55/16 Ласса/ бяха в отлично състояние... Иначе принципно съм взискателен към гумите и не обичам захабените гуми...
Другата ми кола пък дойде с отлични зимни гуми и си купих летни "втора употреба", но на 1 сезон - отлични... На всичкото отгоре и цената беше символична...
Който обича да кара по-спортно да не се скъпи за гуми! Много хора дават пари за нови ляти джанти и слагат на тях 5-6 годишни гуми... Това не е добре!
- на Пасата летните си купих нови /225/45/17 Малоя/, зимните /205/55/16 Ласса/ бяха в отлично състояние... Иначе принципно съм взискателен към гумите и не обичам захабените гуми...
Другата ми кола пък дойде с отлични зимни гуми и си купих летни "втора употреба", но на 1 сезон - отлични... На всичкото отгоре и цената беше символична...

Който обича да кара по-спортно да не се скъпи за гуми! Много хора дават пари за нови ляти джанти и слагат на тях 5-6 годишни гуми... Това не е добре!
- Tedo-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Lizard написа: Реално зимните ми ги карам в момента за 3-ти сезон имат навъртени към 10 000 км. От тази гледна точка са си 2-ра че 3-та ръка от всякъде...
е, ти какво искаш - всеки сезон ли да ги сменяш /на 4000км

Някъде след 25-30 хиляди км започват да се износват /до 50%/... Разбира се, ако не са карани и през лятото...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”