Bobi_S13 написа:Над-половината. Вингаи гледам да е така. Действа ми успокояващо като гледам стрелката там.
С колко гориво в резервоара шофирате?
- zfa159
- Автомобил: Skoda Karoq + Passat B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Преди като нямах газова винаги го държах пълен на около 20-тина литра т.е. 10-тина литра над резервата.Ведъж съм го пълнил до горе - 62 литра събра от почти празен ама ми стана лошо от цифрата,която платих а след 2 дни нямаше нищо вътре (София - Добрич - София) и даже дозареждах на връщане
Иначе откакто имам газова нея винаги я зареждам от празна го горе (с цел засичане на разхода) а гориво поддържам пад първото деление след резервата т.е. около 10-тина литра над резервата за да има за всеки случай....на дълъг път наливам и още 10-тина литра да има.
Иначе откакто имам газова нея винаги я зареждам от празна го горе (с цел засичане на разхода) а гориво поддържам пад първото деление след резервата т.е. около 10-тина литра над резервата за да има за всеки случай....на дълъг път наливам и още 10-тина литра да има.
- BastunSelski
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- petarkolev
- Автомобил: Jetta II 1.8
- Двигател: RP
- Scotty
- Автомобил: Volkswagen Golf 4 GTI
- Двигател: AGU
:)
На мен пък скоро може да ми изгори лампата на резервата

-
theultimate
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
Който е карал трабант или друга кола без индикатор като мен, знае каква мизерия е да сипеш за 5лв и да ти свърши бензина насред нищото, уж трябвало да стигне. Случвало ми се е няколко пъти, не е приятно. Сега на голфа газта винаги допълвам догоре (освен ако съм крайно закъсал за пари) - не обичам да карам докато свърши. На бензин карам докато загрее, когато влезе в червеното сипвам за 20-30лв, защото кой знае какви гадости има на дъното на резервоара.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”