наводниха ми банята от горния етаж трети час се боря с последствията и обдухвам с печка кабелите на бойлера и вентилацията... надявам се,че си прекарвате добре...иначе ми мина през ума да зарежа жената да се оправя и да се пльосна в кръчмата ,ама жената ме убеди ,че не е здравословно за мен от гледна точка на яденето ,поддържането на чистота в жилището ни, вечерните масажи и ...ко да направя-подадох се на заплахите...
При мене пък излезна неучакван ремонт........Почнахме да слагаме изолация че за капак и наща фирма тва и е спецялноста ии............ Си изкарах чудесно просто
Гответе се скоро да тарсим казвам да тарсим АМПЧЕНЦЕ на мен но още нищо не сигорно аи да е хаерлия да но да стане ще тарсим аудио систем ф2-300 или ф2-500 както и кабели подходящи за мен и кондензатор.... но малко по малко че ще ми раждяса колоната
Ей то станало време за сбирка ве, к'во ще правим? Миналата година си спомням ,че декември неуспяхме да се съберем ,че всеки си имаше уговорки всяка вечер от тоя пиандурси месец