Тапичка за пръскалката на задна чистачка на Г3 комби?
- wolfstyle
- Автомобил:
- Двигател:
Тапичка за пръскалката на задна чистачка на Г3 комби?
Задната пръскалка на чистачката ми пръска на посоки, защото явно липсва някаква тапичка. Някакви идеи...защото попитах в 2 магазина и ме изгледаха странно, казаха, че нямат ;(
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Re: Тапичка за пръскалката на задна чистачка на Г3 комби?
wolfstyle написа:Задната пръскалка на чистачката ми пръска на посоки, защото явно липсва някаква тапичка. Някакви идеи...защото попитах в 2 магазина и ме изгледаха странно, казаха, че нямат ;(
Няма да намериш никъде.....може да потърсиш на морга ,но са много дефицитни....дори итам..sorry,ама проблемът е чест и трудно се решава....
- valkilmera
- Автомобил: Golf3 4 Audi A3
- Двигател: ABS AZD 8P
Re: Тапичка за пръскалката на задна чистачка на Г3 комби?
joker написа:wolfstyle написа:Задната пръскалка на чистачката ми пръска на посоки, защото явно липсва някаква тапичка. Някакви идеи...защото попитах в 2 магазина и ме изгледаха странно, казаха, че нямат ;(
Няма да намериш никъде.....може да потърсиш на морга ,но са много дефицитни....дори итам..sorry,ама проблемът е чест и трудно се решава....
Какво ще рече - НА ПОСОКИ?
Не ми е ясно,ако можеш да го обясниш по подробно
- PostMortem
- Автомобил:
- Двигател:
- wolfstyle
- Автомобил:
- Двигател:
е и аз май трябва да правя подобно изобретение ако не успея да си намеря такава 'тапичка' защото идва зима...кал и от задното стъкло нищо не се вижда без вода.... а иначе пръскалката пръска на всякъде но не и на стъклото...струва ми се че тази тапичка държи пръскалката неподвижна докато чистачката се движи...
- fill
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
wolfstyle написа:е и аз май трябва да правя подобно изобретение ако не успея да си намеря такава 'тапичка' защото идва зима...кал и от задното стъкло нищо не се вижда без вода.... а иначе пръскалката пръска на всякъде но не и на стъклото...струва ми се че тази тапичка държи пръскалката неподвижна докато чистачката се движи...
ще успееш да намериш ако отидеш да Унитрейд
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”