Тоя човек е за титлата КЗП фен

inmate написа:Здравейте,
катам seat ibiza 999sm3 98g - суснах темата и във форума на сеат но да питам и при вас
ето пулния текст:
знам че сега ще ме освиркате всички ама все пак ще пусна темата
понеже ми е много малък мотора 1Л , колата изпитва трудности при качване примерно от подземни паркинги където рампата е с доста голям наклон спра ли на нея ми трябва 1м да се върне на зад докато захапе
също и при дълак път много я мъча, в града виде ли наклон и изоставам от потока...
та за това ми хрумна идеята да подменя мотора с по-голям
Мойте и четирите са с над 1 сант грайфер бреLuciano написа:StS написа:Предна дясна - без грайфер Тойо 175х60х13
Предна лява - 2 мм грайфер Гилвазед 165х70х14
Задна дясна - 1 см грайфер Стоне 155х40х13
Задна лява - 0.5мм грайфер Цеат 185х80х14
Ти си баси фена...![]()
Аз грайфер 1см още не съм виждал...
Тая задна лява как я събираш в калника?!
veritas написа:Мойте и четирите са с над 1 сант грайфер бреLuciano написа:StS написа:Предна дясна - без грайфер Тойо 175х60х13
Предна лява - 2 мм грайфер Гилвазед 165х70х14
Задна дясна - 1 см грайфер Стоне 155х40х13
Задна лява - 0.5мм грайфер Цеат 185х80х14
Ти си баси фена...![]()
Аз грайфер 1см още не съм виждал...
Тая задна лява как я събираш в калника?!![]()
Bobcho_82 написа:От темата какъв ми е съединителя?nikolai_an написа:пробваи да отвиеш тапата на съединитела и да го смажеш,моето така се оправи и сега съм все едно с друга кола!![]()
![]()
hristov_GL написа:Кристални фарове на пасат Б3 самоделка !
решил съм да си одрежа едно огледало на малки парченца ..... много НО МАЛКИ и да започна да ги лепя по рефлектора ... та въпроса ми е да не сговнясам нещо ???? има ли значение самият рефлектор за насочването на светлината (до колкото знам няма .... значение има само стъклото ... е специално за колите с рефлектор ... за лупите не говорим )
Golf_Diesel_ написа::D Нее мисля че 2 деца под 7 год. възраст правят едно голямо
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 27 госта