Нещо не ми загрява молф3-то ?
Нещо не ми загрява молф3-то ?
здравейте колеги проблеми ми е следния колата като е в движение стои на 70г. и неще да качва до 90г... а като спра и работи на место си стига до 90г. този проблем се появява само зимата лятото нямаше грижно но сега като незагрява почна да ми дига и разхода и не се тарпи и парното не е парно та вапроса ми е сопред вас причината каква е ? миналата зима смених термостата но проблема си остана... пак ли да го сменям или... ?
- nikolai_an
- Автомобил:
- Двигател:
nikolai_an написа:пробваи в някоя аптека!hap4eto написа:handycam написа:купи си истински термостат.
от каде да го купя този истински термостат ?
а батко кво ми се правиш на хитар бе да не си ял шоколадче кума лиса за закуска като нема кво да кажеш си мълчи там питам го човека да ми каже от каде нема през 2 месеца да си купувам термостати от м комплекта и да ги вара по 15мин да ги гледам дали отварят и затварят да каже ако знае каде има нещо читаво и така тука сичките части в бг каде ги продават са такива боклуци че карат по няколко месеца...
- nikolai_an
- Автомобил:
- Двигател:
я по спокоино,защо не попита какъв термостат да си вземеш а не откъде.мн. ясно че от някои авточасти там има и ментаци,но и качествени като BEHR......... и др.hap4eto написа:nikolai_an написа:пробваи в някоя аптека!hap4eto написа:handycam написа:купи си истински термостат.
от каде да го купя този истински термостат ?
а батко кво ми се правиш на хитар бе да не си ял шоколадче кума лиса за закуска като нема кво да кажеш си мълчи там питам го човека да ми каже от каде нема през 2 месеца да си купувам термостати от м комплекта и да ги вара по 15мин да ги гледам дали отварят и затварят да каже ако знае каде има нещо читаво и така тука сичките части в бг каде ги продават са такива боклуци че карат по няколко месеца...
- dondidan
- Автомобил:
- Двигател:
не точно така трябва да си е защтото ти като я засилиш и вятара и духа и сега като е по студен и тя не може да загрее както трява трябва да я караш на 5 хил оборота минимум за да дуржи 90 гр поне при меене е така а иначе като е в задрустване и не върви срещту вятара си качва нормално а и ако я караш на парно на 4 то нали знаеш че зима топлината от двигатела и затова е така
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”