обезшумител на капака на мотора?
- silent
- Автомобил:
- Двигател:
обезшумител на капака на мотора?
Оня ден като падна 10санта сняг влизам в колибката и въртя ключа и чувам почти нищо не чувам викам си а тя много тиха таз кола. Та огледах днес капака на пасата гледам като че ли има място за кора под него. Гледам почти всички други коли опели си имат такваз изолация. Та викам има ли някои модификации с такава кора. Аз лично не съм виждал. Пък толкова ми се ще да е по тихичко а си мисля че сигурно ще има ефект ако има такава кора. Не знам тия скрънзи що не са турили. Някой да знае нещо по въпроса.
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 16:45, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Според скромното ми мнение (разгледал съм поне 100тина пасата за последните 5 години) - твоят модел няма такава кора фабрично, освен ако първият купувач не я е поръчал изрично. (ей, и рима докарах
)
Дизелите (само от модела 1.6ТДИ), които съм разглеждал, имат такава кора.
На стария ми пасат (1.6 моно, 1F двигател), бях монтирал капак барабар с кората от дизел - мисля, че беше по-тихичко около него и вътре, ама не гарантирам, че не е самовнушение.

Дизелите (само от модела 1.6ТДИ), които съм разглеждал, имат такава кора.
На стария ми пасат (1.6 моно, 1F двигател), бях монтирал капак барабар с кората от дизел - мисля, че беше по-тихичко около него и вътре, ама не гарантирам, че не е самовнушение.

- slance
- Автомобил: Audi A6 3.0TDI
- Двигател:
ие
на моя пасат има кора
.слагах я допьлнително,но незнам от какво VW е.фабрична е защото всички дупки и прорези за захващане пасват перфектно кьм купето.прорер има и за картера а мотора ми е 1.8 ми.

- slance
- Автомобил: Audi A6 3.0TDI
- Двигател:
ие
разликата е че не се цапа мотора ,иначе шума мисля че е сьщия.
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ие
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 16:44, променено общо 1 път.