Срещи в Благоевград - Архив
- ReD_LiNe
- Автомобил:
- Двигател:
Днес отиoох към 13:45 валеше лeк дъжд но викам ще постоя малко пък може да дойде някой. стана 14:00 , 14:15- никой . После дъждът се усили и се отказах. Може би още не е официално обявена срещата за събота или незнам. трябва да измислим нещо да се разбираме непосредственно преди срещата кой ще ходи за да няма такива ситуациr като тази и като тази на колегата Exell . 

- Polo_AFH
- Автомобил: VW Passat B4
- Двигател: 1Z 1.9 TDI 90hp 1995
ISRalien написа:ISRalien написа:На 16-ти декември ще идвам натам, да си взема дипломата (НАЙ-ПОСЛЕ БЕ!!!), та може да прибера каквито играчки сте събрали, ако никой няма да идва
Пак да напомня
Първо да те поздравя за дипломата ти, както и за благотворителността!!!
Малко ми липсват играчки, но имам една добра колекция от детски филмчета и мога да ги запиша на няколко ДВД диска за децата. Заглавия като Том и Джери, Колите, Ну Пагади, Спящата красавица и седемте джуджета и .........
Имам малко проблеми с идването в събота изобщо като ден, но ако няма да успея ще помоля Uneek да ги донесе вместо мен. Някои може отдавна да ме е изпреварил с тази идея, но както казва мечо Пух - "Колкото повече, толкова повече"

Успех с кампанията!!!!!
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Polo_AFH написа:ISRalien написа:ISRalien написа:На 16-ти декември ще идвам натам, да си взема дипломата (НАЙ-ПОСЛЕ БЕ!!!), та може да прибера каквито играчки сте събрали, ако никой няма да идва
Пак да напомня
Първо да те поздравя за дипломата ти, както и за благотворителността!!!
Малко ми липсват играчки, но имам една добра колекция от детски филмчета и мога да ги запиша на няколко ДВД диска за децата. Заглавия като Том и Джери, Колите, Ну Пагади, Спящата красавица и седемте джуджета и .........
Имам малко проблеми с идването в събота изобщо като ден, но ако няма да успея ще помоля Uneek да ги донесе вместо мен. Някои може отдавна да ме е изпреварил с тази идея, но както казва мечо Пух - "Колкото повече, толкова повече"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Успех с кампанията!!!!!
Чудно! И без това май играчките станаха достатъчно, остава нещо и за по-големите да вземем. Ну Пагади съм взел едно двд. На 16-ти като идвам през деня имам възможност да дойда където ми кажеш, така че това не е проблем. Само да е през деня, че вечерта ни е коледното парти на фирмата и няма как...
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Polo_AFH написа:ISRalien, подбрал съм филмчета с БГ аудио, но сам ги подбрал да стават за по-малките. Колкото до мястото на срещата май е най-добре пред ЮЗУ-то в 13:45 заедно с другите колеги.
Супер, ама нали ти казвам, че ще бъда там само във вторник 16 тоя месец, и то само през деня...
Остави ми някакъв телефон на ЛС да ти се обадя като съм там?