Ex Smoker или "VW Кампания - No Smoking"
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- chicki
- Автомобил:
- Двигател:
VEGA написа:Колеги изчетах по-голямата част от темата и искам да ви кажа следното! Три години пушех нон стоп. В началото на тази година реших да ги отказвам. Започнах да ги намалявам с по една на ден. Свалих ги до 1-2 цигари на ден максимум! Една сутрин се събудих и реших същият ден да не паля цигара и започнах да бягам. Бягането за отрицателно време ми подейства добре. А и по-късно забелязох как започнах да ям по-често. Качих 5кг за няма и 2 месеца. После започнах да плувам и в момента се чуствам като нов човек! С повече пари в джоба и с радост от живота без цигари!
Всичко опира до воля тя е най-важна! Нямате ли воля забравете да ги спрете!

Колега от утре обещавам да пробвам твоя метод

- ivankov
- Автомобил:
- Двигател:
zdr
просто никога не се подадох да започна да пуша.
- GodLike
- Автомобил: VW Touran
- Двигател: CRKB 7DSG Highline
- Контакти:
scarface написа:Как така сте ги спрели направо не знам.Поздравявам ви.Лично аз не мога да ги спра.
Помъчи се 1 седмица да не пушиш! После като се замислиш че като запалиш ще ти е гадно в устата, ще ти се завие свят и ще решиш, че е по-добре да се въздържиш за момента. И така седмца, две, три и изведнъж ще се окаже че си отказал цигарите. Аз чак на втората седмица осъзнах, че не пуша

- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
става вече 6 дни от както не съм палил цигара
и се чувствам много добре.още на 2рия ден станах по-бодър без кашляне и секрети някви ...
усеща се и финансово добре.
първите 2 дена обаче бяха отврат...доизкашлях се , и ми беше много трудно сутрин с кафето да не запаля цигара.
вече обаче взех да свиквам...тази сутрин даже не ми и мина през ума да паля
верно жената ми пуши на главата ама и нея ще откажем
използвах воля от някъде я изкопах и дъвки орбит за убиване на желанието
канил съм се много пъти да спра ама тогава само си казах няма да пуша повече , просто ей така и то взе че ще се окаже сериозно намерение

първите 2 дена обаче бяха отврат...доизкашлях се , и ми беше много трудно сутрин с кафето да не запаля цигара.
вече обаче взех да свиквам...тази сутрин даже не ми и мина през ума да паля

верно жената ми пуши на главата ама и нея ще откажем

използвах воля от някъде я изкопах и дъвки орбит за убиване на желанието

канил съм се много пъти да спра ама тогава само си казах няма да пуша повече , просто ей така и то взе че ще се окаже сериозно намерение
Smoke написа:става вече 6 дни от както не съм палил цигараи се чувствам много добре.още на 2рия ден станах по-бодър без кашляне и секрети някви ...
вече обаче взех да свиквам...тази сутрин даже не ми и мина през ума да паля![]()
верно жената ми пуши на главата ама и нея ще откажем![]()
използвах воля от някъде я изкопах и дъвки орбит за убиване на желанието![]()
Браво, само така:)...с времето става все по-леко:)
Върни се в “ОФФ-Топик - други”