Golf 4 1.6 16v малко въпроси на едно място.
Golf 4 1.6 16v малко въпроси на едно място.
Здравейте колеги.имам голф 4 1.6 16в.2001 нямам никакви екстри,говоря нито климатик нито ел.стъкла.тъка сие фабрично.незнам дали някой е срещал такъв но аз го имам.ще съм благодарен ако ми отговорите и ми помогнете .изкам даму сложа ел,стъкла климатик(ако може да се сложи климатроник направо).несъм много на ти с колите по някои въпроси и за това питам възможно ли е да стане това.къде мога да го направя и кви пари щеми излезе.предварително благодаря
- skotis
- Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
- Двигател: AGU
Колега, този въпрос сме го обсъждали тук и не че не е възможно, но е много трудно, доста скъпо и излиза по-ефтино и лесно да продадеш колата и да си купиш друга, а ако не ти се занимава да продаваш и търсиш наново, по-добре си карай така... Иначе ел. стъклата...нали се сещаш (а може би не), че ще трябва и кората да смениш от твоята страна (за справка виж някой голф с ел. стъкла) и ще стане още по дебело(самият модул там е адски скъп). Отделно машинките са доста скъпи (150 лв. е само едното моторче, втора ръка), а на тебе само моторче няма да ти свърши работа, ще трябва да се добавят ламаринки, които ти нямаш отвътре, жила (скъпи са и те) + работата, която трябва да платиш на "майстора". По мои сметки за ел. стъкла (2 бр.) ще се вместиш и под 1000 лв., но за климатроник (или дори климатик) там вече са мнооого повече неща, не е само отпред конзолата с дисплейчето, но и компресор и стойка за него, той отделно си има ролка и трябва да се върже към ремъка, изпарител, клапи с моторчета, въздушни пътища, електроника... поне 2000 лв. без работата, която ще е поне 500 лв. и накрая няма да има гаранция, че всичко ще работи както трябва! Отделно, че ще е на светлинни години от фабричната изработка
С две думи: Няма смисъл!
мерси за отговора.в сервиз на Фолксваген могът ли дами ги направят тия ел стъкла.парите съм готов да ги дам.колата неискам дая продавам защото е е взета от собственик от чужбина който познавам.и знам как я е карал и даже кога и за какво е ходила в сервиз.реални 100 000 километра.няма забележка.отказаме за климатика но поне ел стъкла да сложа.благодаря ти за отоговора.
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
колкото по-малко екстри ...по-евтина поддръжка и по-малко главоболия...аз си търсих точно такава кола и си намерих..без нито една екстра(нито АBS,нито елстъкла,нито климаник..нищичко).....и съм безкрайно доволен,че поне 1/3 от проблемите съм ги избегнал.....
Екстрите са за да будалясват клиентите и да носят повече доходи на сервизите......мое мнение и личен опит....не ангажирам никого с него....
Екстрите са за да будалясват клиентите и да носят повече доходи на сервизите......мое мнение и личен опит....не ангажирам никого с него....
- maniak
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Пак ли ти:)
Аз пък мисля че екстрите са за удобство, комфорт и сигурност. Особено за последното предпочитам да дам някой лев повече, но когато се наложи тези екстри да спомогнат за това да съм жив и цял отколкото мъртъв и с някой друг лев повече в джоба!
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
maniak написа:Екстрите са за да будалясват клиентите и да носят повече доходи на сервизите......мое мнение и личен опит....не ангажирам никого с него....
Пак ли ти:)
Аз пък мисля че екстрите са за удобство, комфорт и сигурност. Особено за последното предпочитам да дам някой лев повече, но когато се наложи тези екстри да спомогнат за това да съм жив и цял отколкото мъртъв и с някой друг лев повече в джоба!
Да....пак аз....всичко което пиша е изпитано и проверено на собствен гръб...а с екстрите няма да си по-жив....иначе и принцеса Даяна щеше да е жива!!!!!!!!!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”