Диагностика на климатроник

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
el_nino
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Диагностика на климатроник

Мнениеот el_nino » Пет 28 ное 2008 10:21

Колеги имам проблем с климатроника .... от известно време вече спря да се отваря клапата за краката и клапата зад решетчиците на духалките на централната козола си прави както иска отворена/затворена .......
Правих диагностика на ВАГ-Ком - обаче не показа нито 1 грешка .... пускахме го и на "селф тест" - обаче вместо за изрежда всичките клапи една след друга .... само дисплея на климатроника мигаше целия и си правеше разни негови неща ! След това отново нямаше грешки на компа ?
Опитвал съм се да правя диагностика на климатроника чрез комбинация от бутони без лаптоп .... обаче моя е с ЕКОН и никои от комбинациите за самодиагностика неработи .....

Въпрос : Къде да отидя да ми погледнат климатроника , да кажат какво му е и евентуално да го оправят ? Ако имате някои изпитан майстор кажете ....

Благодаря предварително !

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Съб 29 ное 2008 0:06

Губи вакум някъде и не смогва да отваря клапите.

Потребителски аватар
dj_tuhla
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dj_tuhla » Съб 06 дек 2008 22:48

0889 110 227

Валентин Велинов.

На мен ми оправи подобен проблем, като за целта прави ремонти по електрониката. С други думи мисля че си разбира.

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”