VW ключодържатели 2 reloaded
- gilzata1980
- Автомобил:
- Двигател:
- krasen1987
- Автомобил:
- Двигател:
- ReD_LiNe
- Автомобил:
- Двигател:
krasen1987 написа:Нека да се каже дата за следващото записване защото оставаме неинформирани а с това губим правото си да си вземем ключодържатели.Благодаря за разбирането на всички.поздрави от Варна
Колеги имайте малко търпение още втората проръчка не е приключила и никой не може да каже кога ще започне третата.

- sastezatelya
- Автомобил:
- Двигател:
- светослав12345
- Автомобил:
- Двигател:
- Commander_Keen
- Автомобил: Golf 2
- Двигател: RH 88 Auto
- Контакти:
За сега и аз нищо не знам...от фирмата която ще ги прави се чака отговор. Колегата CoZmO се е заел и обещавам,че при първа информация ще се разбере... Лично ще се постарая всички поръчали да разберат!!!
@ emoz : Колега,разбирам,че си за,обаче ако започнеш да четеш темите както трябва и прочетеш правилата за постване във форума ще си по наясно как седят нещата
П.С. Добре дошъл

@ emoz : Колега,разбирам,че си за,обаче ако започнеш да четеш темите както трябва и прочетеш правилата за постване във форума ще си по наясно как седят нещата

П.С. Добре дошъл

- sastezatelya
- Автомобил:
- Двигател:
- sastezatelya
- Автомобил:
- Двигател:
- Commander_Keen
- Автомобил: Golf 2
- Двигател: RH 88 Auto
- Контакти:
Колеги,понеже вече повече от месец няма отговор от колегата CoZmO относно ключодържателите мисля аз да се заема аз с направата им. Другата седмица ще проверя условията на фирмата,която ще ги прави,ще кажа цена,и ако съумеем да съберем пари преди коледа,ще сме щастливи,ако не то догодина началото на Януари. Всички,които не са в списъка и искат нека пишат до вторник 16.12.2008г,ще ги включа!!!
Нищо не обещавам,но ще видя какво мога да направя. Другата седмица при добро нареждане на нещата ще напиша сметката,в която ще събираме пари и като се съберат ще поръчам. След това е лесно. За колегите извън София ще ги изпратя по куриер за тяхна смeтка.
Нищо не обещавам,но ще видя какво мога да направя. Другата седмица при добро нареждане на нещата ще напиша сметката,в която ще събираме пари и като се съберат ще поръчам. След това е лесно. За колегите извън София ще ги изпратя по куриер за тяхна смeтка.
Последна промяна от Commander_Keen на Пет 12 дек 2008 18:21, променено общо 1 път.