Кой е най-дългия ви пробег с VW ?
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не знам колко ми е най-дългия пробег, не съм се замислял. Но всяко лято си правим с любимата по едно пътешествие из България - обикаляме по 3-4 морски курорта, а също и на планина, обикаляме 10-на забележителности - крепости, стари градове, резервати и т.н. Така че се връзват 10-на дни път. Това лято съм си наумил да направя няколко-дневна обиколка из Родопите, Странджа и Сакар, по пътя към морето. Много съм доволен от колата, върви си и върви, музиката - сватба
, нямам климатик, но пък шибидаха е отворен винаги, гаджето и фотоапарата са до мен - няма по-голям кеф от летните пътешествия 

- SnowMaster
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- 20vTurbo
- Автомобил: Jetta GLI Mk6 TSI + Octavia VRS
- Двигател: 2012 20 TSI CCTA 2003 18 AUQ
- Контакти:
Ню Йорк - Денвър - Едуардс 2000 мили = 3200 километра.
Правих го два пъти като вторият път карах камион с всичката ми покъщнина и теглих Пасата на платформа.
Беше като видео игра в планините на Пенсилвания, в проливен дъжд по завоите и разни тирове ме задминаваха със 140 км/ч ... ужас! Аз само поглеждах от време на време да проверя дали не съм изтърсил Пасата или пералнята някъде.
Правих го два пъти като вторият път карах камион с всичката ми покъщнина и теглих Пасата на платформа.

Беше като видео игра в планините на Пенсилвания, в проливен дъжд по завоите и разни тирове ме задминаваха със 140 км/ч ... ужас! Аз само поглеждах от време на време да проверя дали не съм изтърсил Пасата или пералнята някъде.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”