присвятка ми лампичката за масло -проблем решен
- ahil80503
- Автомобил:
- Двигател:
присвятка ми лампичката за масло -проблем решен
стана студено и от една седмица от време на време лампичката ми за маслото почва да присвятка но това става за 20 тина секунди и се оправя.маслото ми е на ниво и като почне да присвятка стрелката ми за скоростта пада на 0 и не мърда все едно колата е изгасена а в действителност работи.Питам се дали е проблем или може да е от маслото ,то да е калпаво марката му е INSA 15w40

Последна промяна от ahil80503 на Съб 28 мар 2009 11:36, променено общо 1 път.
- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
Някой датчик може би?
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t= ... 0%F1%EB%EE
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t= ... 0%F1%EB%EE
- webdude
- Автомобил: Ford Mondeo MK3
- Двигател:
ahil80503 написа:не не ми свири само почва да присвятка и стрелката на оборотомера пада на нула.като за секунди днес лампичката изгасна и стрелката пак се оправи.Почистих кабели колкото можах и от час не ми прави номера добре е ама мисля че утре колата като е студена пак ще се повтори
Последно .... Скоростомера или оборотомера ?
- radko tarikata
- Автомобил:
- Двигател:
Re: присвятка ми лампичката за масло
ahil80503 написа:стана студено и от една седмица от време на време лампичката ми за маслото почва да присвятка но това става за 20 тина секунди и се оправя.маслото ми е на ниво и като почне да присвятка стрелката ми за скоростта пада на 0 и не мърда все едно колата е изгасена а в действителност работи.Питам се дали е проблем или може да е от маслото ,то да е калпаво марката му е INSA 15w40![]()
![]()
провери си течноста на спирачките , и от това може да идва проблема на бащами така стана , светкаше му ламбичката , доливахме масло и к,,,,,ец , после се сетих и проверих спирачната течност
- kiko946
- Автомобил: GOLF 3
- Двигател: AAZ 1992 g
Re: присвятка ми лампичката за масло
ahil80503 написа:стана студено и от една седмица от време на време лампичката ми за маслото почва да присвятка но това става за 20 тина секунди и се оправя.маслото ми е на ниво и като почне да присвятка стрелката ми за скоростта пада на 0 и не мърда все едно колата е изгасена а в действителност работи.Питам се дали е проблем или може да е от маслото ,то да е калпаво марката му е INSA 15w40![]()
![]()
това което ти казва tonkata е истината .
- LiRiX
- Автомобил: SEAT LEON
- Двигател: AUS 2001
radotom написа:Според мен проблема ти идва от студена спойка в таблото. Свали го и презапой всичко, което се сетиш!
И при мен е същия номер с премигването на лампата на маслото. Спира ми и скоростомера. Става понякога, но след няколко минути се оправя. Напоследък забелязах, че го прави и при "юркане".
Но по-скоро ми се вярва таблото да ти прави номера.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”