Съвет към колегата дизайнер....Колега, един сайт се рисува първо в графична програма и след това вижда бял свят като код /какъвто и да е той...чист хътъмълу, пъхъпъ, css/. Водещото за да ти заприлича творбата на модерните тукей тенденции е именно това...научи се да работиш с графична програма...започни с PS...примерно...след това се занимавай с тези адски ненужни в случая 3д ефекти....личи си че си искал да покажеш колко много знаеш и можеш, но именно това ти е изиграло лоша шега....
За в бъдещете като започнеш да реализираш нещо отвори и виж какви са ненденциите в твоя сегмент....погледни сайтовете: opel.com, vw.com, opel.bg....ford.bg....ще откриеш доста еднообразност и това не е случайно...

Горд съм че познавам този човек :)
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- propparo
- Автомобил:
- Двигател:
който може---да направи нещо по-добро и да ни го предложи на показ.
Браво за труда,старанието и уменията и успешно развиване на момчето /в което не се и съмнявам,щом не учи в БГ,а навън/.
Уеб дизайн на сайт и изработка онлайн магазин
Браво за труда,старанието и уменията и успешно развиване на момчето /в което не се и съмнявам,щом не учи в БГ,а навън/.
Уеб дизайн на сайт и изработка онлайн магазин
-
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
- Bubetooo
- Автомобил:
- Двигател:
bobo7 написа:Ще ми платиш ли? за да ти го покажа?propparo написа:който може---да направи нещо по-добро и да ни го предложи на показ.
.
Направи го и получаваш 20 лв хахах и още нещо каквото поискаш от мен,ако е по-добър обаче...

Последна промяна от Bubetooo на Пон 08 дек 2008 18:22, променено общо 1 път.
- propparo
- Автомобил:
- Двигател:
bobo7 написа:Ще ми платиш ли? за да ти го покажа?propparo написа:който може---да направи нещо по-добро и да ни го предложи на показ.
.
Можещите и знаещите е некултурно да искат пари--щом са добри,няма как да не бъдат финансово отблагодарени.Който си знае цената не тръгва първи на пъзарлък.
А и няма нищо по-безценно от безплатно дадената възможност за самореклама,сещаш се нали

- bobo7
- форумно КГБ
- Автомобил:
- Двигател: AGN
- Контакти:
propparo написа:bobo7 написа:Ще ми платиш ли? за да ти го покажа?propparo написа:който може---да направи нещо по-добро и да ни го предложи на показ.
.
Можещите и знаещите е некултурно да искат пари--щом са добри,няма как да не бъдат финансово отблагодарени.Който си знае цената не тръгва първи на пъзарлък.
А и няма нищо по-безценно от безплатно дадената възможност за самореклама,сещаш се нали
Хахахаха
Ти какво ядеш?
Дай ако мое всичко без пари че е най лесно ли?
Е за това сме на такова дередже, че всичко можем и знаем
Успех на момчето дано успе да се развие!
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- propparo
- Автомобил:
- Двигател:
bobo7 написа:Хахахаха
Ти какво ядеш?
Ям всичко---от пасти до кебапчета.
Всичко струва толкова,за колкото и предлагащия и взимащия са взаимнодоволни,сещаш се пак,нали

А на това дередже сме,защото когато някое българче направи нещо добро,ние останалите българета му търсим кусурите.
Предполагам че момчето има кой да го оцени и то далеч по-безпристрастно и професионално.
Все пак колегата поствал темата изрично подчерта--учи се още младежа.
Айде стига спам и умирисване на темата.
Браво.
- chicki
- Автомобил:
- Двигател:
santo_trafficante написа:бобо пак намаазаBubetooo написа:bobo7 написа:Ще ми платиш ли? за да ти го покажа?propparo написа:който може---да направи нещо по-добро и да ни го предложи на показ.
.
Направи го и получаваш 20 лв хахах и още нещо каквото поискаш от мен,ако е по-добър обаче...
Да бе верно,Връзкар кв;о да го прайш

- chicki
- Автомобил:
- Двигател:
propparo написа:bobo7 написа:
А на това дередже сме,защото когато някое българче направи нещо добро,ние останалите българета му търсим кусурите.
Предполагам че момчето има кой да го оцени и то далеч по-безпристрастно и професионално.
Браво.
Много съм съгласен с тебе колега

- bobo7
- форумно КГБ
- Автомобил:
- Двигател: AGN
- Контакти:
за хвалене ама друг път!!!propparo написа:bobo7 написа:Хахахаха
Ти какво ядеш?
Ям всичко---от пасти до кебапчета.
Всичко струва толкова,за колкото и предлагащия и взимащия са взаимнодоволни,сещаш се пак,нали![]()
Айде стига спам и умирисване на темата.
Браво.
Кои курс е тоз младеж?
1 или 2ри?
дай да пускам за всичко което ме е впечатлило тема във форума!
ААЩ
Върни се в “ОФФ-Топик - други”