Търся си костенурка

Форум за всички "въздушни" Volkswagen-и
kokobaroko
Автомобил:
Двигател:

Търся си костенурка

Мнениеот kokobaroko » Пет 05 дек 2008 12:06

Здравейте,
Реших и аз да вляза в клуба с конкретни въпроси - а именно искам да си купя едно Käfer-че. Не държа да е в перфектно състояние а по скоро искам да изпитам удоволствието от реставрацията и да дам втори живот на някоя "класика". Та реших да питам първо тук, с надежда да ми дадете някой съвети и ако може конкертни предложения. Ще бъда благодарен ако някой успее да ми помогне. Просто ми писна от всичките еднообразни возила движещи се по нашите улици и цялата комерсиализация.

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Пет 05 дек 2008 13:46

Добре дошъл в клуба и ти пожелавам да си намериш един наистина добър екземпляр за реставрация :wink:

:welcome_to_group

Потребителски аватар
BuGmaN
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот BuGmaN » Пет 05 дек 2008 17:46

Добре дошъл и от мен, много сме писали по теми като твоята и е добре да поровиш хубаво из форума за да разбереш повече и да зададеш после по конкретни въпроси. Имам за твойта цел за продаване прекрасен екземпляр 1300 от 70г., продавам го защото не ми се връзва в колекцията, а и пари за реставрация на останалите винаги трябват... :wink:

Потребителски аватар
asentm
airman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот asentm » Нед 07 дек 2008 19:55

ДОБРЕ ДОШЪЛ!
сега идва ред и на кофата със студена вода..... :lol: ...... зя дя кяряш костенурка и да си сигурен в нея, каквото и да смяташ и правиш под 3000 евро трудно ще го докараш

kokobaroko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kokobaroko » Пон 08 дек 2008 0:26

Здравейте,
Благодаря за съветите и предложенията. Bugman прати (ако може де) някакви снимки на звяра да го видя и дай някаква оферта на pavlovy@yahoo.com. Asentm съгласен съм с теб но това не е от значение - удоволствието си струва. Просто работата ми е доста стресираща и напрегната и ми трябва някакъв отдушник - при условие че обичам колите (особено тези с душа), имам доста добре оборудвана работилница и добри тех. познания, мисля че това е идеалното занимание. Другото важно нещо е че понеже съм доста зает проекта ще се проточи във времето така че и Eur 3000 разсрочени да речем на 18-24 месеца се преглъщат. Абе просто искам събота и неделя да се скрия и да не ме търсят ни жена ни челяд.

olymat
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот olymat » Пон 08 дек 2008 14:13

Здравей и поздравления за решението да реставрираш, в никакъв случай не се крий в гаража, цяла събота и неделя, за да си играеш с ръжди, че булята ще се заиграе с друго и челядта ще вика" тате" на други. Аз също се стресирам цяла седмица, петък се прибирам, играем на доктори, пациентката заспива, влизам в гаража след полунощ, до сутринта, събота спя м/ у 6 и 8, после с буля и челяд цял ден, вечерта същото и неделя същата програма.
Граби една ръжда и я почвай, гараж имаш, чарк има...

Потребителски аватар
sastezatelya
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sastezatelya » Пон 08 дек 2008 20:34

Насочил си се много добре към тази прекрасна кола :wink: Всеки ще помага с каквото може,а и красавици все още има :P Успех в търсенето на количката и не забравяй,че един път запалиш ли се няма отърване :D :)

Върни се в “Air Cooled & Boxer”