В памет на убитият студент от Сливен!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Калоян Кирилов
Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
Двигател:

В памет на убитият студент от Сливен!

Мнениеот Калоян Кирилов » Пон 08 дек 2008 20:47

Колеги, не познавам момчето. Но въпреки това съм съпричастен с мъката на неговите близки и приятели. По новините казаха, че охраната вместо да ги разтърве е подвиквала да удрят по силно. Що за ТЪПА държава сме. Гледаме нещастието на другия и се наслаждаваме. Какъв човек трябва да си за да убиеш някой! Просто не мога а не искам да си представя какво е да те ритат в главата! :cry: И то да те ритат с такава злоба... :( Ние не сме държава, ние сме едно пропаднало гето! НЕ искам да живея в такава пропаднала държава, в която няма нито закони нито правосъдие!
Какво по лошо от едни родители да видят детето си мъртво, просто не искам да си го мисля! Честно да си кажа, започва да ме е страх да ходя по улиците, защото нищо чудно да ме убият за едното нищо!!!

Поклон пред светлата памет на момчето!!! :cry:

п.п. - моля модераторите да не заключват темата поне до 00.00ч. тази вечер, нека да го направят в съпричасност към близките и момчето. Защото и то заслужаваше да се весели тази вечер!

п.п- Дано модераторите уважат молбата ми!

Последна промяна от Калоян Кирилов на Пон 08 дек 2008 20:56, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
stanko_g
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stanko_g » Пон 08 дек 2008 20:49

Ще напиша само и единствено R.I.P защото ако почна да пише това което си мисля и говоря ще развалим темата :? :x :x

Потребителски аватар
propparo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот propparo » Пон 08 дек 2008 20:53

Наистина няма нищо по-лошо на този свят родител да погребе собственото си дете.
Думите са излишни.

Потребителски аватар
Теодор
Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
Двигател:

Мнениеот Теодор » Пон 08 дек 2008 20:54

Да почива в мир момчето :idea: Но бих добавил че държавата е такава каквито са хората които живеят в нея :evil: Изводите оставям на всички нас.

Потребителски аватар
Bubetooo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bubetooo » Пон 08 дек 2008 21:00

:cry: :cry: :cry:

Потребителски аватар
emohrisstov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот emohrisstov » Пон 08 дек 2008 21:01

Най лошото е, че в случая момчето е убито от негови връстници и то без видима причина, не знам какъв човек трябва да си, за да биеш до смърт. Не знам... Просто наистина много ми се иска да напиша нещо, но нямам думи, а те така или иначе в този момент са излишни...Да почива в мир и съболезнования на близките му. Дано има възмездие за убийците...

Потребителски аватар
buller
Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
Двигател: 1_8T AWT

Мнениеот buller » Пон 08 дек 2008 21:02

Нека почива в мир :cry:
Няма какво да се добави - Студентски град е огледален образ на държавата ни - там е бъдещето на нацията...
Надявам се виновните да понесат сурови наказания! А за охранителите - нищо ново под слънцето. Тъпи, тъпи, ама много тъпи същества... Отношението към клиенти, към хора, чрез които те получават заплатата си е крайно недопустимо. Надявам се и тяхната съвест да не намери покой от случилото се!
Съболезнования на близките и приятелите на злощастното момче.

Потребителски аватар
VR5
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VR5 » Пон 08 дек 2008 21:02

R.I.P.

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Пон 08 дек 2008 21:34

Нормално е да скочиш на бой и да си размените по няколко тупаника, но да биеш до смърт е признак на нещо дълбоко сбъркано и анормално...за такива хора няма лек...те са душевно болни и трябва да са затворени... :idea:

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Пон 08 дек 2008 21:37

chefito написа:....за такива хора няма лек....

ИМА лек. 7 гр олово.
И да се върне смъртната присъда!!!
Що за ИЗРОД трябва да си да биеш до смърт?

Потребителски аватар
Kingpin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kingpin » Пон 08 дек 2008 21:43

scuba написа:
chefito написа:....за такива хора няма лек....

ИМА лек. 7 гр олово.
И да се върне смъртната присъда!!!
Що за ИЗРОД трябва да си да биеш до смърт?

Не искам да оправдавам който и да било. Но се замислете, че пияна глава мярка няма...

Знаете до какво състояние може да те докара алкохола. Особено ако е примесен с наркотици, което в случая е много вероятно.

По принцип в Сливен няма нормални хора, ако не знаете...

Лека му пръст на момчето.

Потребителски аватар
Gigabyte
Автомобил: neko drugo
Двигател: vaprosche

Мнениеот Gigabyte » Пон 08 дек 2008 21:45

Прокуратурата поиска постоянен арест за групата младежи, участвали в инцидента, при който загина Стоян Балтов. 20-годишният студент по медицина почина след побой през нощта срещу петък в Студентски град в столицата.

Пред съда днес застанаха двамата обвинени в непредумишленото убийство на студента Стоян Балтов. Това са Александър Данаилов и Вили Георгиев. Софийският градски съд взе две абсолютно противоположни решения – според едното - Александър Данаилов излиза на свобода срещу 500 лв. парична гаранция, тъй като няма доказателства, че той е участвал и, че той е причинил смъртта на Стоян Балтов.

По отношение на Вили Георгиев, съдът изброи поне шестима свидетели, според които 19-годишният Вили Георгиев е ритал в главата вече падналия на земята Стоян. Интересно е и заключението на първоначалната съдебно-медицинска експертиза, според която, Стоян Балтов е починал бързо от няколко нанесени един върху друг удара, като съдебните медици са успели да установят, че става дума за подметки.

Не искам да пиша задълбоченно ,защото може да отнеса някое накзание... Момчето да почива в мир....

Тъпа държава.... 500лв ли струва един живот????????????

А за тия 2мата дето са се правили на голямата работа само един цитат:

"Не народ ,а мърша..."

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пон 08 дек 2008 21:49

Какво да пиша пък аз - лека му пръста на момчето. Каквото и да се напише няма да го върне, но:
От години не ходя по дискотеки и подобни заведения, и никога не ми е било особено приятно, защото:
1. В повечето случаи са места, посещавани от доста озлобени и елементарни хора, злоупотребили с алкохол и всякакви наркотични вещества, чиято единствена цел е да изкарат агресията си.
2. Самите заведения са собственост на съмнителни типове, и служат за реализиране на болните им амбиции за величие, както и за мръсния им бизнес с накротици, контрабанден алкохол и цигари, проституция и пране на пари.
3. Липса на всякаква хигиена, качество на услугата, никаква квалификация на персонала, особено на охраната - действат според интереса на собственика на заведението и неговите приближени и приятели. От друга страна, ако дойде някоя голяма клечка с охрана, или ченгета разни, си свиват парцалите и не можеш да ги видиш - по-ниски от тревата. Да не говорим за случаите с гаврата над онзи човек точно от охранители на дискотека и т.н.
Мога да пиша още много. Тъпото е, че поне за сега не виждам възможност за каквато и да е промяна в тази сфера, освен ако няма строг контрол от полицията, но това е една друга тема ...

Потребителски аватар
propparo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот propparo » Пон 08 дек 2008 21:57

Kingpin написа:
По принцип в Сливен няма нормални хора, ако не знаете...

Лека му пръст на момчето.

Поясни се,така и така си започнал да спамиш.
Какво да разбирам,че момчето си е виновно защото е от Сливен ли?

Потребителски аватар
buller
Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
Двигател: 1_8T AWT

Мнениеот buller » Пон 08 дек 2008 21:58

dobrin написа:Какво да пиша пък аз - лека му пръста на момчето. Каквото и да се напише няма да го върне, но:
От години не ходя по дискотеки и подобни заведения, и никога не ми е било особено приятно, защото:
1. В повечето случаи са места, посещавани от доста озлобени и елементарни хора, злоупотребили с алкохол и всякакви наркотични вещества, чиято единствена цел е да изкарат агресията си.
2. Самите заведения са собственост на съмнителни типове, и служат за реализиране на болните им амбиции за величие, както и за мръсния им бизнес с накротици, контрабанден алкохол и цигари, проституция и пране на пари.
3. Липса на всякаква хигиена, качество на услугата, никаква квалификация на персонала, особено на охраната - действат според интереса на собственика на заведението и неговите приближени и приятели. От друга страна, ако дойде някоя голяма клечка с охрана, или ченгета разни, си свиват парцалите и не можеш да ги видиш - по-ниски от тревата. Да не говорим за случаите с гаврата над онзи човек точно от охранители на дискотека и т.н.
Мога да пиша още много. Тъпото е, че поне за сега не виждам възможност за каквато и да е промяна в тази сфера, освен ако няма строг контрол от полицията, но това е една друга тема ...

Много точно и ясно казано!
Единствено да се надяваме, че младежите, които са виновни за нелепата смърт ще понесат максималните според закона наказания!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”