вентилатор на парното

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
hondo
Автомобил: VW Passat B6
Двигател: CBAB 2009

вентилатор на парното

Мнениеот hondo » Пет 05 дек 2008 10:24

Здравейте колеги! Как мога да си демонтирам вентилатора на парното. Знам че се намира под жабката , но какво трябва да сваля за да стигна до него. Колата е Бора 2,0.

Потребителски аватар
junakov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот junakov » Пет 05 дек 2008 18:27

http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=117948
абе бая разглбяне си е , една стъпка по малко от мен т.е. ти няма да свляш радиатора на парното но всичко останало да а то е
цялото табло , волан, конзолата при скоростен лост абе с две думи остава само предните седалки и всичко е до тенекия напред , мое мнение трябва да си бая сръчен за тая интервенция , съве ако не си го правил не се захващай дал съм линк в темата ми от братушките за пасат е ама на г4 и бора е същото , аз се уплаших катоя видях парчетосана ,и си викам от тва кола не става вече успех , препоръчвам ти сервиз

Потребителски аватар
hondo
Автомобил: VW Passat B6
Двигател: CBAB 2009

Мнениеот hondo » Пон 08 дек 2008 8:11

Мерси за инфото. Май ще те послушам ще отида при някой майстор.

Потребителски аватар
poni
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот poni » Пон 08 дек 2008 21:55

junakov написа:http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=117948
абе бая разглбяне си е , една стъпка по малко от мен т.е. ти няма да свляш радиатора на парното но всичко останало да а то е
цялото табло , волан, конзолата при скоростен лост абе с две думи остава само предните седалки и всичко е до тенекия напред , мое мнение трябва да си бая сръчен за тая интервенция , съве ако не си го правил не се захващай дал съм линк в темата ми от братушките за пасат е ама на г4 и бора е същото , аз се уплаших катоя видях парчетосана ,и си викам от тва кола не става вече успех , препоръчвам ти сервиз

това не е ли за Радиатор на парното,ане за вентилатор?

Потребителски аватар
junakov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот junakov » Сря 10 дек 2008 17:46

poni написа:
junakov написа:http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=117948

това не е ли за Радиатор на парното,ане за вентилатор?

да колега точно така но вентилатора и радиатора стоят едно до друго аз съм писал че при него е една стъпка по малко ........ сваляш вентилатора и после радиатора :)

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”