В памет на убитият студент от Сливен!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Пон 08 дек 2008 22:00

мдааа ...така става ...между другото и във тук има много нинджи и биячи дето скачат с боксовете, железата и инструментите ...та замислете се :)...... не мъртъв е хувабо ...ни убиец за глупости ....

Потребителски аватар
Kingpin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kingpin » Пон 08 дек 2008 22:03

propparo написа:
Kingpin написа:
По принцип в Сливен няма нормални хора, ако не знаете...

Лека му пръст на момчето.

Поясни се,така и така си започнал да спамиш.
Какво да разбирам,че момчето си е виновно защото е от Сливен ли?

Не съм започнал да спамя ни най-малко. Във всички пъти, когато съм бил в Сливен не съм видял нито един нормален човек. Последният път в който бях за две вечери станах свидетел на 2 групови побоя , единия посредата на кръстовище, а другия на самия център до хотел "Сливен", ама не ми се разказва сега. Има го написано някъде из форума.

А ти разбирай каквото си щеш, не пиша специално на теб, а изказвам мнение.

Потребителски аватар
propparo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот propparo » Пон 08 дек 2008 22:08

Kingpin написа:
А ти разбирай каквото си щеш, не пиша специално на теб, а изказвам мнение.

Напротив,с това си изказване обиждаш всички потребители на форума,които са от Сливен и четат твоето мнение.
Ще помоля модератор да се намеси тук,първо темата е поствана да почетем паметта на един невинно загинал млад човек,а не да квалифицираме жителите на дадено населено място като еди-какви си.
Айде стегнете се малко,моля ви се колеги,поне една такава сериозна тема ако може да не бъде наакана.
Модератор???

част от правилата:
7. Спазвайте приличен тон, мисля че тук сме се събрали интелигентни хора. Обидни, нецензурни думи, всякакви квалификации, иронични забележки или агресивно поведение към потребителите от форума няма да се толерират.

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пон 08 дек 2008 22:17

Велко, хич не си прав. Имам приятели от Сливен, и всичките са свестни хора. И не е само това. Всяко стадо си има мърша, това не означава, че цялото стадо е такова. Няма нужда от крайни изказвания.

Потребителски аватар
Kingpin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kingpin » Пон 08 дек 2008 22:27

Добре, и аз познавам доста хора от там и пак казвам, че нормални сред тях няма. Това е мое лично мнение и не виждам какъв е смисъла да се коментира толкова много? Който се чувства обиден - негов проблем. На мене ако ми кажат "тъпанар", например, не се обиждам, защото знам, че не съм такъв.

olumfri
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот olumfri » Пон 08 дек 2008 22:38

Лека му пръст на момчето :cry:

Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Мнениеот joker » Пон 08 дек 2008 23:11

Бях студент преди повече от 25 години...и тогава ставаха подобни неща въпреки,че милиционерските патрули хич не се шегуваха(за разлика от"демократиччната" полиция)......още от едно време Студентския град си беше опасно място......абе София си е Содом и Гомор...просто истинка столица...тази дивашка и протвоестествена концентрация на хора никога не води до добро..за съжаление и любимата ми Варна върви успешно нататък...........

Потребителски аватар
chicki
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chicki » Пон 08 дек 2008 23:21

stanko_g написа:Ще напиша само и единствено R.I.P защото ако почна да пише това което си мисля и говоря ще развалим темата :? :x :x

:arrow:

Нямам думи просто :!: :idea: :!:

Потребителски аватар
GARTNER
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот GARTNER » Пон 08 дек 2008 23:22

Да почива в мир момчето :bishop

Потребителски аватар
desk0
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот desk0 » Пон 08 дек 2008 23:39

Да почива в мир! :cry:

Потребителски аватар
mr_bush
Автомобил: Vw Transporter T6
Двигател: 2016

Мнениеот mr_bush » Пон 08 дек 2008 23:46

Лека му пръст! Нямам думи! Защо е нужно да има насилие ..... :( :cry:

KOKO ГЕОРГИЕВ

Мнениеот KOKO ГЕОРГИЕВ » Пон 08 дек 2008 23:58

Kingpin написа:Добре, и аз познавам доста хора от там и пак казвам, че нормални сред тях няма. Това е мое лично мнение и не виждам какъв е смисъла да се коментира толкова много? Който се чувства обиден - негов проблем. На мене ако ми кажат "тъпанар", например, не се обиждам, защото знам, че не съм такъв.

Пак се почваме кой откъде и какъв селски простак е!!
Тука от форума сме приятели с Владо - musura и е страшно коректен човек и истински приятел. :D
В далечната 1983 г бях командир на взвод и имах командир на отделение мл. сержант Стефан Дондев - сливенски циганин, но много по-съвестен от почти всички българи. Стефчо винаги е бил за мен пример на честен човек и се срамуваше от циганския си произход. :oops:

Потребителски аватар
relaxxx
Автомобил: 4x4
Двигател:
Контакти:

Мнениеот relaxxx » Вто 09 дек 2008 0:02

Мира на праха му и утеха за близките му хора!

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Вто 09 дек 2008 0:47

joker написа:Бях студент преди повече от 25 години...и тогава ставаха подобни неща въпреки,че милиционерските патрули хич не се шегуваха(за разлика от"демократиччната" полиция)......още от едно време Студентския град си беше опасно място......абе София си е Содом и Гомор...просто истинка столица...тази дивашка и протвоестествена концентрация на хора никога не води до добро..за съжаление и любимата ми Варна върви успешно нататък...........

Лично мнение - днешните "куки" само идват да погледат сеир.
Другото, което е - Joker-а греши за мнението за София.. Личните ми наблюдения сочат, че тук много по-рядко стават побоища, отколкото във всеки един провинциален град. Във Видин например щеше да е ненормално да мине петък в "ская" без да има бой. Както и ако някоя компания отиде на дискотека някъде другаде. Нашия отдел правихме тиймбилдинг в Боровец септември, пихме си културно в дискотеката на хотела (самоков), имаше някакви местни, после казаха, че са известни като "пияниците от Радуил", бяха доста повече от нас и си ни смляха.
Причина нямаше, единия се пробваше с мен ей така, питаше ме дали съм му смешен, ама нямаше късмет, че по принцип съм положително настроен и не обичам подобни изяви... Ама пича уцели един колега от перник и..

Та не търсете вината у сливенчани или нещо друго.. Цялата нация сме си такива.

Мир на праха му... Жалко...

Потребителски аватар
chicki
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chicki » Вто 09 дек 2008 1:18

ISRalien написа:
joker написа:Бях студент преди повече от 25 години...и тогава ставаха подобни неща въпреки,че милиционерските патрули хич не се шегуваха(за разлика от"демократиччната" полиция)......още от едно време Студентския град си беше опасно място......абе София си е Содом и Гомор...просто истинка столица...тази дивашка и протвоестествена концентрация на хора никога не води до добро..за съжаление и любимата ми Варна върви успешно нататък...........

Лично мнение - днешните "куки" само идват да погледат сеир.
Другото, което е - Joker-а греши за мнението за София.. Личните ми наблюдения сочат, че тук много по-рядко стават побоища, отколкото във всеки един провинциален град. Във Видин например щеше да е ненормално да мине петък в "ская" без да има бой. Както и ако някоя компания отиде на дискотека някъде другаде. Нашия отдел правихме тиймбилдинг в Боровец септември, пихме си културно в дискотеката на хотела (самоков), имаше някакви местни, после казаха, че са известни като "пияниците от Радуил", бяха доста повече от нас и си ни смляха.
Причина нямаше, единия се пробваше с мен ей така, питаше ме дали съм му смешен, ама нямаше късмет, че по принцип съм положително настроен и не обичам подобни изяви... Ама пича уцели един колега от перник и..

Та не търсете вината у сливенчани или нещо друго.. Цялата нация сме си такива.

Мир на праха му... Жалко...

Братле аз затва съм спрел да ходя по дискотеки и такива работи,е нали виде на форумната среща в дискотеката ония от охраната цела вечер се углежда,углежда в нас и накрая се направи на много кисел и застана нарочно на пътя ни с Мазерати и затва че го закачихме на излизане,което нямаше как да не стане,го изкараха Мазерати навънка.
Е после кажи ми как да тръгна аз на дискотека да се веселя при положение,че вместо охраната да те пази от разни си там леко подпиинали младежи-се оказват най-големите комплексари и киселяци и правят цялата работа те.
Дали й малко власт и си мислят че са хванали еди кой си за оная работа.И това е навсякаде просто казано-БЪЛГАРСКИ МАНТАЛИТЕТ :!: :!: :!:

И още веднъж мир на праха на това момченце,и моите искрени съболезнования към неговите родители-и дано някой най-накая хване да направи нещо смислено в тази както пее Спенс в една негова песен-ШИБАНА ДЪРЖАВА :!: :!: :!:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”