Здравеите колеги!
Днеска изведнъж стана някаква беля и цял ден не мога да разбера от какво е.
Когато си вклуча фаровете оборотомера загасва,лампата за АБ светва,а лампичките на таблото едвам мъждукат.Когато овеличя осветлението на таблото нещата стават още по зле.
Открих,че и четирите габарита ми замасяват.Откачих буксите на контактния ключ,лосчето за фаровете,копчето за фаровете и бушоните на габаритите и таблото и пак замасяват и четирите.
Ошашавил съм се вече колеги,помагайте ако някои знае нещо

ел проблем с таблото и габаритите В3
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Момент момент малко....какво се случва точно?
Колата си работи и всичко по нея е добре....в даден момент пускаш габаритите и....те светят слабо а таблото също свети слабо и се появява някаква аномалия с оборотомера и т.н. така ли? Променя ли се работата на мотора или си работи равномерно? Този проблем само с гбаритите ли е или с всякакъв по-як консуматор (габаритите с осветлението по таблото са си едни 60-70W консумация).
Според мен ти се губи някъде захранване щом се смотва и АБС-а и оборотомера и т.н. ама затова те питам дали само с габаритите е проблема - примерно пусни реотана на задното стъкло за пробата.
Колата си работи и всичко по нея е добре....в даден момент пускаш габаритите и....те светят слабо а таблото също свети слабо и се появява някаква аномалия с оборотомера и т.н. така ли? Променя ли се работата на мотора или си работи равномерно? Този проблем само с гбаритите ли е или с всякакъв по-як консуматор (габаритите с осветлението по таблото са си едни 60-70W консумация).
Според мен ти се губи някъде захранване щом се смотва и АБС-а и оборотомера и т.н. ама затова те питам дали само с габаритите е проблема - примерно пусни реотана на задното стъкло за пробата.
- VW_forever
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател: