Проблем с ел.стъкла
-
milench0
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем с ел.стъкла
Здравейте, имам проблем с ел-стъкла на голф 3 двуврат, на 1-та врата въжетата са почнали да се късат, а на другата се е прецакала някаква защита (платката). Някой може ли да каже горе долу какви са цените на тези части нови и втора употреба?
- designer1
- Автомобил: Skoda Rapid 1i2 TSI
- Двигател: CJZC 2015
http://www.vwclub-bg.org/forum/viewtopic.php?t=116230&highlight=&sid=40724c4533a660805c369bcdfc2dab17
Мисля че няма разлика в механизма за двуврат и четириврат, но не съм сигурен. Ауто плюс е твоя магазин , трябва да имат и в Плевен. Мене ме уплашиха че "тупран" - ския няма да стане щото колата е Италянка, но взе че стана , явно е излезла от завода с ел. пакет.
Мисля че няма разлика в механизма за двуврат и четириврат, но не съм сигурен. Ауто плюс е твоя магазин , трябва да имат и в Плевен. Мене ме уплашиха че "тупран" - ския няма да стане щото колата е Италянка, но взе че стана , явно е излезла от завода с ел. пакет.
- tonkata82
- Автомобил:
- Двигател:
Голяма част от "италиянките" са с присаждани в Италия ел. стъкла и там са слагани механизми, които нямат нищо общо с заводските. Заводските механизми са с широка букса, а италиянските изпълнения са с тясна обла.
"Топран"-а е механизъм, който може да се сложи на заводския вариант. Колегата да си провери механизма и тогава да търси.
П.П. Казвам тия неща, защото аз ги научих едва след като си купих целия механизъм с машинката и се оказа, че няма нищо общо с този който беше във вратата
[/quote]
правилно колега
"Топран"-а е механизъм, който може да се сложи на заводския вариант. Колегата да си провери механизма и тогава да търси.
П.П. Казвам тия неща, защото аз ги научих едва след като си купих целия механизъм с машинката и се оказа, че няма нищо общо с този който беше във вратата
правилно колега
- designer1
- Автомобил: Skoda Rapid 1i2 TSI
- Двигател: CJZC 2015
milench0 написа:Купих си от ауто плюс ли кво беше , 60 лв и работи идеално монтирахме го сега остана дясната врата тъпия механизъм, стъклото са сваля на етапи 5-6 пъти за да го сваля и горе-долу толкова за да го вдигна ;( иначе работи тихо и не хрупа
Това го има и при мен
Лятото ми прави тази мизерия натискам по неколко пъти да сваля и дигна джама! А сега при по студено време всичко му работи както си трябва да го .......... Така и не открих проблема.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”