Получих призовка: ЗА ПРОВЕРКА
Получих призовка: ЗА ПРОВЕРКА
Получих призовка на която пише : "ПРИЗОВКА за явяване в качеството за проверка"...Какво ще рече за проверка? Аз съм само свидетел не сам участвал ? Ако има някой компетентен да ми разясни спешно ! ! ! мерси
- chicki
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Получих призовка: ЗА ПРОВЕРКА
NORX написа:Получих призовка на която пише : "ПРИЗОВКА за явяване в качеството за проверка"...Какво ще рече за проверка? Аз съм само свидетел не сам участвал ? Ако има някой компетентен да ми разясни спешно ! ! ! мерси
Кво точно пише-явяване в качеството на свидетел ли?
..
Точно така както съм го написал е : за явяване в качеството (и след това със химикал пише-за проверка
- chicki
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ..
NORX написа:Точно така както съм го написал е : за явяване в качеството (и след това със химикал пише-за проверка
Хм нзм аз нарочно изрових 1 стара призовка да вида и там ми пише като свидетел-щото и аз съм ставал не 1 а 2 пъти свидетел и са ме викали просто да проверят наново показанията ми.
....
Аз не се притеснявам, защото съм невинен...но се чудя какво точно означава...защото съм виждал когато е за свидетел си пише СВИДЕТЕЛ...а на тва...боза..
- chicki
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ..
NORX написа:Е ко им проверяват...А пропуснах да кажа че аз мходих вече един път,но без призовка....
Еми питат те дали имаш некви спомени и такива работи -аз последния път ходих в 3-то и ми отне 4 часа,че следователя ми беше еди каде си

- cheren_golf
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
В призовката се пише процесуалното качество, когато има образувано досъдебно производство, било то свидетел или обвиняем.Когато е на етап полицейска проверка /ЗМ/, все още нито една страна няма никакво процесуално качество и се пише за проверка.Явно се касае за това.Разгледай хубаво призовката.В реквизит-призоваващ орган, ако пише нещо друго от разследващ полицай, значи е точно така.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”