В памет на убитият студент от Сливен!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
nadasdi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nadasdi » Сря 10 дек 2008 10:33

Никога няма да разбера тая потайност на медии и полиция. Какво ми пишат все Г.И. от град К и П.У. от село Ф...нищо чудно и министър на отбраната да стане след някое време и никой няма да я нясно какво е вършил...всеки знае че ще ги пуснат, поне ако може обществото да ги затрие, ама с тия инициали :?

Потребителски аватар
propparo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот propparo » Сря 10 дек 2008 10:45

За съжаление Карбовски казва доста истини в статията си.
Може би от 88-ми набор насам поколенията деградират все повече.На всички им липсват по първите няколко години от израстването им.
Начина на смъртта на това момче за сетен път показва язвите на обществото ни,този път по летален начин.
Деца не оставайте в България,тук ще ви убият---и като че ли майката на убитото момче е права.

Потребителски аватар
emdless4
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот emdless4 » Сря 10 дек 2008 10:57

Citoject написа:..Дето се напият в мазето...боднат си нещо за 10 лв и айде на дискотека у студентски с 94 без да плащаме билет,същите ги виждам и сутрин в 94 след дискотеката размазани се извозват към кварталите,пушат в автобуса,крещят.Измет има във всеки град,проблема е че цялата измет на София,всякакви подобия на хора се изсипват в студентски град и правят мизерии....тъпи,озлобени подобия на хора,затвор за такива,проблема е че и след затвора пак няма оправия за тея......

БЕЛИ БОКЛУЦИ! Наскоро писах за подобна измет в една друга тема, ама ставаше въпрос за чужбина. Ето това са белите боклуци, както ги е описал колегата - едно към едно, вече и в България:

20-годишният Данаилов е завършил само основно образование и оттогава помагал в работата на баща си, който правел топлоизолация на строителни обекти, пише в. “24 часа”, цитиран от БЛИЦ.
“В сряда го видях за последно преди инцидента. Каза ми, че ще ходи на дискотека на следващия ден. Не очаквах, че ще стане такава беля“, коментира старецът, който също се казва Александър Данаилов.
Обвиненият за смъртоносния бой досега не бил имал криминални прояви. През лятото родителите му се развели и той останал да живее с баща си, разказаха още близките.

Ето това се нарича бял боклук - с основно образование, работи каквото му падне, и най-големия кеф е да се напие! Пропаднало 20 годишно момче! Как да не се възмути човек!

Другият младеж, обвинен за жестокия побой на Балтов - Вили Георгиев, бил от Благоевград и живеел в София на квартира. Студент е по икономика в Нов български университет. Работел като разносвач на пици, но никой от съседите му не го познавал отблизо. Георгиев остана в ареста с решение на съда.

Другата звезда! Разносвач на пици; ходил ли е изобщо на лекции в тоя "университет"?

Ще затъне тая държава, помнете ми думата! :!: :evil:

Потребителски аватар
Spectre™
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Spectre™ » Сря 10 дек 2008 11:11

..................

Последна промяна от Spectre™ на Сря 10 дек 2008 12:32, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Сря 10 дек 2008 11:14

Само моля не цапайте темата с коментари в стила на коментарите на dnes.bg (софия VS провинция)!
Аз също съм от провинцията, но не си спомням да съм убивал някой...

Потребителски аватар
propparo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот propparo » Сря 10 дек 2008 11:28

Коментарите трябва да са по-скоро в стил :

NO COMMENT:

Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат.
Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.
И не знаем, не можеме, не щеме
да работим за себе си със време.
Само знаем и можеме, и щеме
един други злобно да се ядеме...
Помежду си лихи, буйни, топорни,
пред други сме тихи, мирни, покорни...
Все нас тъпчат кой отдето завърне,
щот сме туткун, щото не сме кадърни...
Всякой вика "Яман ни е нам хала!" -
а всякому мерамът е развала...
Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша.

Петко Славейков

Потребителски аватар
knight-errant
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот knight-errant » Сря 10 дек 2008 14:31

Още по темата Тук и Тук

Потребителски аватар
georgivw
Автомобил: vw golf 4
Двигател: tdi

Мнениеот georgivw » Сря 10 дек 2008 18:04

е тва е "прекрасната" ни страна неможеш да излезеш и да се позабавлчваш дори, винаги има такива идиоти
нека момчето почива в мир :(

Потребителски аватар
dj_nako
Автомобил: Golf 5 tsi
Двигател: BMY 2007

Мнениеот dj_nako » Сря 10 дек 2008 19:15

Затвор за признатия от съда за виновен и поръчка за начупване на краката и рацете и грабнака на тоя дето уж не бил виновен.

Аз предлагам с помоща на форум-а,колеги,връзки и каквото е необходимо да намерим имената,данните и абсолютно всякаква информация за извършителите на това убийство,след това да представим тази информация на родителите и приятелите на убития студент след което те просто да посетят виновните и да им обеснят че тва че са под гаранция не означава че вече не са виновни.Говоря за счупени крака,ръце,гръбнак,отрязани пръсти,уши,извадени очи.Време е виновните да получат наказание от народа!!!!!!!

П.П. Ако модераторите ми изтрият мнението значи са корумпирани и страхливи пе*ераси като тия от съдебната и наказателна власт в България

Потребителски аватар
Green_Madness
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Green_Madness » Сря 10 дек 2008 20:20

Рано или късно тук ще стане като в Гърция в момента! Който следи международните новини, знае за какво говоря!

Калоян Кирилов
Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
Двигател:

Мнениеот Калоян Кирилов » Сря 10 дек 2008 21:48

Green_Madness написа:Рано или късно тук ще стане като в Гърция в момента! Който следи международните новини, знае за какво говоря!

Колега моля се да стане като в Гърция. Докато народа не започне да си отстоява и търси правата оправия няма да има в мижавата ни държавица! Ако се стане така както в Гърция, ще участвам с кеф във действията на протестиращите!! :evil:

Скоро очакваме и последния задържан да бъде освободен за 500лв. и обещанието да не прави така! Ако бях баща на това момче, България щях да претърся за да ги намеря тея.... Вярвам, че и много хора щяха да подкрепят, да видят ония колко е готино 100 човека срещу тях!

Потребителски аватар
rosen79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosen79 » Сря 10 дек 2008 21:57

Калоян Кирилов написа:
Green_Madness написа:Рано или късно тук ще стане като в Гърция в момента! Който следи международните новини, знае за какво говоря!

Колега моля се да стане като в Гърция. Докато народа не започне да си отстоява и търси правата оправия няма да има в мижавата ни държавица! Ако се стане така както в Гърция, ще участвам с кеф във действията на протестиращите!! :evil:

Скоро очакваме и последния задържан да бъде освободен за 500лв. и обещанието да не прави така! Ако бях баща на това момче, България щях да претърся за да ги намеря тея.... Вярвам, че и много хора щяха да подкрепят, да видят ония колко е готино 100 човека срещу тях!

Това не ерешение на въпроса.С насилие няма да се преборим.Трябва да се опитаме да го направим по мирен начин.Ние назначаваме тези 240 кибика на работа,и ние им плащаме заплатите.След като те са наши работници, трябва да правят това,което им кажем.Но след като не го правят да си ходят.Аз,или всички ние ако не си изпълняваме служебните задължения,ще ни уволнят от работа.Това следва да се случи и с тея 240 добре ухранени господа.И не да дойдат стрите дето са били а всичките да се махат и да дойдат млади и свестни хора.

Потребителски аватар
Nikkolay
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Nikkolay » Сря 10 дек 2008 23:16

Едно предложение- В петък е шествието, нека се съберем много хора в студентски град и просто да сринем "мутренските" дискотеки. Всеки да взима прашки, ластици, камъни и дървие и да почваме и ние като гърците

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Сря 10 дек 2008 23:23

:shock :shock :shock :shock :shock
вие май още пиете от 8-ми
с прашки да сринете дискотеки...
ми недейте да ходите просто и сами ще ги съборят...

Потребителски аватар
Nikkolay
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Nikkolay » Сря 10 дек 2008 23:34

DragoGT написа::shock :shock :shock :shock :shock
вие май още пиете от 8-ми
с прашки да сринете дискотеки...
ми недейте да ходите просто и сами ще ги съборят...

ами поне ще се потрошат поне малко, да се стреснат . А иначе аз не ходя на тия дискотеки. Не сте ли виждали, че пред твх е пълно с S класи и Ауди А-осмици. Софийските чички идват да ловят млади студентки. Трябва да се направи нещо. щото иначе така не може. най - малкото, което можем да направим е едно гражданско неподчинение и мощен протест

Върни се в “ОФФ-Топик - други”