кражба по сред бял ден
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- mk2_Golf83
- Автомобил: Голф 2
- Двигател: EZ 1983
кражба по сред бял ден
преди 5 мин чух алармата на колата ми и отивам да видя какво става и на БМВ-то до мен дето е паркирало му липсват огледалата , само кабелите висат и малко части от огледалата, а преди 30 минути бях до колата и си бяха на място.......... почнаха да крадат и по сред бял ден ....... какво да правим за да се предпазим , вече разбиха 3 коли пред входа ми и най-странното че винаги разбитите коли са били до моята колата , та имаше един път разправия ,че са били мой приятели ................ както и да е , мен ме е страх да не разбият моята кола
не знам какво да направя за да се предпазя вече

- mk2_Golf83
Застрохован съм при БулИнс заради музиката в колата ми , а пари за гараж за мойта кола на 25години дето е безмислени пари , алармата ми е на повече от 10 години сигорно , но е много чувствителана , само да мине др кола по край нея и пилка , а за хората тва вече е абсурд в България всеки си затваря очите ,мен преди 4 години ме биеха едни четирима , а хората ни подминаваха и никой нищо не каза се едно нищо не е станало даже и полиция никой не е викнал , лежах си няколко часа на земята никой не ми помогна и като се съвзех си станах сам и се прибрах и така........
- mk2_Golf83
не знам . преди време бях чул един случай някъв крадец влезнал да обира магазина и собственика го прострелял и оня го осъдил и собственика отишъл в затвора ........ мисълта на темата ми е да си пазите колите да поглеждате отвереме на време колата даже не само нащата , тези хора трябва да се изловят до единStefan написа:Няма закони - няма оправияВземи една пушка и ако имаш късмет поне ще се изкефиш
Последна промяна от mk2_Golf83 на Сря 10 дек 2008 12:29, променено общо 1 път.
- chicki
- Автомобил:
- Двигател:
zliq_golf83 написа:Застрохован съм при БулИнс заради музиката в колата ми , а пари за гараж за мойта кола на 25години дето е безмислени пари , алармата ми е на повече от 10 години сигорно , но е много чувствителана , само да мине др кола по край нея и пилка , а за хората тва вече е абсурд в България всеки си затваря очите ,мен преди 4 години ме биеха едни четирима , а хората ни подминаваха и никой нищо не каза се едно нищо не е станало даже и полиция никой не е викнал , лежах си няколко часа на земята никой не ми помогна и като се съвзех си станах сам и се прибрах и така........

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ползвайте моля темата за крадците. Благодаря.
http://forum.vwclub.bg/viewtopi ... 2bf65cdbd6
http://forum.vwclub.bg/viewtopi ... 2bf65cdbd6
Върни се в “ОФФ-Топик - други”