Stefan написа:Гледам че си от Софето та се питам - даже и да сложиш такива фарове и решетка, колко ли дълго ще се задържат на колата ако няма гараж
Съгласен съм със Стефчо, иначе
- фарове
- решетка
- радиаторна маска
- броня
kaiser666 написа:Само не мога да разбера,защо "куче марките" не правят такива китове,да ги пускат по 150 евро,пак ще направят добри пари.?
тъкмо щях да се обаждам че колата ти струва толкова колкото цените на маските...ама за тунинга средства не се щадят...extremecase написа:ебати заеби аз за 2000лв шв си купа кола а толкова ми струва само маската с двата фара и решетката добребе в някои тунинг центар нямали да могат да я направат решетката а маската на голфа ше се преправи ру4но примерно на широкото 6е се преправи маската и от некаде ше си поръ4ам да ми направат кристални фарове за рали ше ми излезне по тънкана
kaiser666 написа:Само не мога да разбера,защо "куче марките" не правят такива китове,да ги пускат по 150 евро,пак ще направят добри пари.?
alpine_j написа:Според мен за да се сложи въпросния фронт всички други детайли трябва да са перфектно обработени и подобрени ...Както един познат казваше "VR6 и рали фронт в мк2 , са нещата който са тавана на mk2 тунинга."
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 21 госта