Може въпроса ми да е супер глупав,ама дето ще се чудя с месеци и да си блъскам главата,реших да питам по знаещите от мен.
Благодаря Ви.
П.П. Пробвах с търсачката,ама немогах да намеря конкретен отговор на въпроса ми.
Когато икономичният режим е включен компресора не работи, а също така компресора не топли никога само охлажда , изцяло си работи като парно като е включен икономичния режим, с тази разлика ,че може да подържа зададена температура като тегли хладен въздух от вън и го смесва с топлияtiho_madjarov написа:Здравейте колеги.Моля Ви,кажете малко повече за климатроника-кога работи компресора,ако е на режим Икономичен работи ли,как стоят нещата.Може ли да духа само топло през зимата,подобно на парно,без да се затормозява двигателя в въртенето на компресора,просто да си работи само като парно.Пък и някой ако се сеща за нещо интересно относно темата за климатрониците,моля да напише някой ред,че българите сега тепърва започваме да учим за тия неща![]()
Може въпроса ми да е супер глупав,ама дето ще се чудя с месеци и да си блъскам главата,реших да питам по знаещите от мен.
Благодаря Ви.
П.П. Пробвах с търсачката,ама немогах да намеря конкретен отговор на въпроса ми.
katcko написа:От скоро и аз съм с климатроник и ми е интересно как се процедира зимата с него,как е най-добре?Трябва ли да е вкл. на АУТО или да е на най-високи градуси и какво ще рече това H1 което ми излиза след като подмине 29градуса?Изобщо приемам всякакви съвети
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 65 госта