В памет на убитият студент от Сливен!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
FaTDoG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот FaTDoG » Чет 11 дек 2008 0:50

Аз само се надявам поколенията след нас да оправят нещата, щото ние няма да можеми се надявам, че децата ни ще живеят в по-добри времена... Да почива в мир момчето...
Аз съм в 16 блок до дискотеките, виждам често побойща пред тях ама такава злоба откъде са я насабрали...

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Чет 11 дек 2008 8:50

FaTDoG написа:, виждам често побойща пред тях ама такава злоба откъде са я насабрали...

И аз тва се чудя.Доста такива сбивания съм гледал ,а и мен на 2 пъти са ме ритали 5-6 човека докато съм паднал.Най-лошото дето съм виждал е някоя счупена кост ,или влизане в болницата заради уцелен бъбрек.Тва момче мир на прахта му с ква злоба са го ритали да му строшат черепа и да умре още там незнам :shock :(
P.S.Един приятел бачка в районното в студентски град и колегите му който се занимават с хулигански прояви са казали че тия 12 - найсетимата си ги знаят - не им е било сефте.Иначе прокурора дори не е искал да ги задържа щото не му се занимавало ,ама се е раздухало медийно и нямало как /тва последното дори не ми се коментира :cry: /

Потребителски аватар
Nikkolay
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Nikkolay » Чет 11 дек 2008 11:25

Rabbit_TDI написа:
FaTDoG написа:, виждам често побойща пред тях ама такава злоба откъде са я насабрали...

И аз тва се чудя.Доста такива сбивания съм гледал ,а и мен на 2 пъти са ме ритали 5-6 човека докато съм паднал.Най-лошото дето съм виждал е някоя счупена кост ,или влизане в болницата заради уцелен бъбрек.Тва момче мир на прахта му с ква злоба са го ритали да му строшат черепа и да умре още там незнам :shock :(
P.S.Един приятел бачка в районното в студентски град и колегите му който се занимават с хулигански прояви са казали че тия 12 - найсетимата си ги знаят - не им е било сефте.Иначе прокурора дори не е искал да ги задържа щото не му се занимавало ,ама се е раздухало медийно и нямало как /тва последното дори не ми се коментира :cry: /

това за прокурора сериозно ли е........ :evil:

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Чет 11 дек 2008 11:28

Да и това било практика.Естествено всичко това са приказки ,а не доказателства ,но по случващото се постоянно е видно че е така.

Потребителски аватар
emohrisstov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот emohrisstov » Чет 11 дек 2008 12:32

Колеги днес има някаква кампания по skype, аз вече го направих :? : sloji si [x] pred imeto v traur za mom4eto, koeto be prebito do smart ot negovi vrasnici v Sofiq . Preprati tova saob6tenie na vsi4kite si abonati . I neka badem po- dobri!

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Чет 11 дек 2008 12:51

ан кирилица ли да гио сложа Хса?

Потребителски аватар
emohrisstov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот emohrisstov » Чет 11 дек 2008 13:14

Както го виждаш. Говорим само за имената в skype.

Калоян Кирилов
Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
Двигател:

Мнениеот Калоян Кирилов » Чет 11 дек 2008 13:38

По новините чух за протестния митинг. Много жалко че не съм от София, иначе щях да съм там. Дано и в другите градове да има нещо подобно! Само гражданско неподчинение ще оправи нещата! Не да стоим и да си траем като мишки! Защото днес е онова момче, но недай си Боже утре може да е сина на някой колега! :evil:

Потребителски аватар
Bobi_S13
Der Polizist
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Мнениеот Bobi_S13 » Чет 11 дек 2008 13:48

Калоян Кирилов написа:По новините чух за протестния митинг. Много жалко че не съм от София, иначе щях да съм там. Дано и в другите градове да има нещо подобно! Само гражданско неподчинение ще оправи нещата! Не да стоим и да си траем като мишки! Защото днес е онова момче, но недай си Боже утре може да е сина на някой колега! :evil:

За какво гражданско неподчинение говориш? След като държавата няма нищо общо във случея. Да не би Тя да им е наливала в устата, или ги е подстрекавала да риата момчето. Замислете се малко. Не винаги държавата и управниците са виновни. Това е до възпитание и култура. Всички в Студентски Град са като отвързани като ги няма мама и тате, или малкия град където всичко се разбира. Дават с рогата напред. Нали няма кой да разбере наще са далече. Хубаво напиеш се ама да се биеш в случея и да убиваш, не мога да го разбера. Не Държавата е виновна, а ние сме си виновни в отя случай. Не говоря конкретно за никой.

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Чет 11 дек 2008 13:53

Bobi_S13 написа:.. Не Държавата е виновна, а ние сме си виновни в отя случай. Не говоря конкретно за никой.

Oбществото като цяло е виновно. Като започнеш от родителите, през учителите и стигнеш до всеки един от НАС. Кой от вас НЯКОГА е правил забележка на някой пубер, като го види да се налива с бира в градинката? Или да се бият по между си? НИКОЙ. Все си траем. За това сме на тва дередже

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Чет 11 дек 2008 13:55

Bobi_S13 тука не си прав.Първо държавата е виновна че тия хора са озлобени.Второ е виновна ,че могат да си помислят да сторят такова нещо.Трето е виновна че не ги наказа.Само протести могат да стреснат управляващите - нищо друго :!: - исторически факт. Отделно само ти ли не разбра ,че тия дето са пребили момчето не са стденти и не живеят в студентски град :idea: Отделно незнам кво обснявате за студентски като не сте стъпвали там.Ако в една дискотека повече от 50% от хората са от Студентски град аз ще си резна главата.

Потребителски аватар
Bobi_S13
Der Polizist
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Мнениеот Bobi_S13 » Чет 11 дек 2008 14:00

Няма да спамя повече, че и без това съм пред наказание.
Само ще кажа, че и да се протестира много ша се трогнат. Кат протестираха кремиковци, кво стана нищо. Седяха си вътре и си цакаха карти.
А от какво са озлобели ония дето бият, от пиене. Какво трябва да направи държавата да вдигне още акциза ли? Да сложи 1500 полицаи охрана Събота и Неделя пред дискотеките. Ми то и тия полицаи са хора, и те имат нужда от почивка, не да охраняват некви си там дет незнаят какво правят. Да вдигнат още данаците, за да могат да седят там полицаите? Всичко е навързано, ако направятова ние пак ще скочим, че са вдигнали данаците примерно за да платят заплатите на полицаите дето пазят там.
За съжаление това е Бай Ганьовщината и Българщината. Слагам край на моите писаници и коментари по случея.

Живи Здрави всички и дано не ви сполетят такива беди.

На момчето, мир на праха му.

Винаги си търсим оправдание в държавата, а никой не се вглежда всебеси и да се опита сам да се направи по-добър :!:

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Чет 11 дек 2008 14:06

никви полицай ,никви акцизи - тва са глупости.Просто трябва да осъдят цялата групичка дето са го били ,а двамата убийци на реално излежаване.Та след това никой да не си мисли да прави подобни изцепки.

Потребителски аватар
Nikkolay
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Nikkolay » Чет 11 дек 2008 14:14

Bobi_S13 написа:
Калоян Кирилов написа:По новините чух за протестния митинг. Много жалко че не съм от София, иначе щях да съм там. Дано и в другите градове да има нещо подобно! Само гражданско неподчинение ще оправи нещата! Не да стоим и да си траем като мишки! Защото днес е онова момче, но недай си Боже утре може да е сина на някой колега! :evil:

За какво гражданско неподчинение говориш? След като държавата няма нищо общо във случея. Да не би Тя да им е наливала в устата, или ги е подстрекавала да риата момчето. Замислете се малко. Не винаги държавата и управниците са виновни. Това е до възпитание и култура. Всички в Студентски Град са като отвързани като ги няма мама и тате, или малкия град където всичко се разбира. Дават с рогата напред. Нали няма кой да разбере наще са далече. Хубаво напиеш се ама да се биеш в случея и да убиваш, не мога да го разбера. Не Държавата е виновна, а ние сме си виновни в отя случай. Не говоря конкретно за никой.

Абе ти да не си от тройната коалиция, а!!! Не била държавата виновна, ами кой е виновен, аз ли!защо спряха парите от ЕС за България, защо България е най-корумпираната държава в ЕС, защо България само паралиите имат право, защо съдебната система е толкова прогнила. Просто трябва да се протестира и то яко, не като в Гърция, а даже просто тук трябва да се взриви всичко, и парламент и съдебна палата и всичко изобщо. В България институциите на работят! Не виждате ли колегата дето по-горе е написал за прокурора дето не изисквал задържане на убийците, щото не му се занимавало. Това не може да се случи в правова държава. Затова е нужен протсет, гражданско неподчинение. Имам познат, който е извършил непредумишлено убийство, дадоха му условна 2 години. После го хванаха с 60 грама амфетамин, лежа 2 месеца в ареста и това беше. Просто като има пари, няма правосъдие. Ама докато има такива бастуни като тоя дето ми твърди, че държавата не била виновна, нищо няма да стане. Протеста не е за това, че някой се напил и убил някого. Протеста е заради неефективността и пълната незаинтересованост на българските институции

Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Мнениеот joker » Чет 11 дек 2008 14:26

scuba написа:
Bobi_S13 написа:.. Не Държавата е виновна, а ние сме си виновни в отя случай. Не говоря конкретно за никой.

Oбществото като цяло е виновно. Като започнеш от родителите, през учителите и стигнеш до всеки един от НАС. Кой от вас НЯКОГА е правил забележка на някой пубер, като го види да се налива с бира в градинката? Или да се бият по между си? НИКОЙ. Все си траем. За това сме на тва дередже

Абсолютно точно.....и правилно.И още нещо... повечко бой за младежта!!!...защото още старият царски фелдфебел е казал....само грънците боя не може да ги оправи....Та на младежта и липсва малко повечко бой и респект....затова се стига до такива ексцесии.....Като казвам "бой" не ме разБирайте като физическо насилие...по-скоро поредица от мероприятия за насилствено приемане на нормите на социума в който живееш,ако искаш да живееш в него...с редица принудителни мерки....

Върни се в “ОФФ-Топик - други”