Аз само се надявам поколенията след нас да оправят нещата, щото ние няма да можеми се надявам, че децата ни ще живеят в по-добри времена... Да почива в мир момчето...
Аз съм в 16 блок до дискотеките, виждам често побойща пред тях ама такава злоба откъде са я насабрали...

В памет на убитият студент от Сливен!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
FaTDoG написа:, виждам често побойща пред тях ама такава злоба откъде са я насабрали...
И аз тва се чудя.Доста такива сбивания съм гледал ,а и мен на 2 пъти са ме ритали 5-6 човека докато съм паднал.Най-лошото дето съм виждал е някоя счупена кост ,или влизане в болницата заради уцелен бъбрек.Тва момче мир на прахта му с ква злоба са го ритали да му строшат черепа и да умре още там незнам

P.S.Един приятел бачка в районното в студентски град и колегите му който се занимават с хулигански прояви са казали че тия 12 - найсетимата си ги знаят - не им е било сефте.Иначе прокурора дори не е искал да ги задържа щото не му се занимавало ,ама се е раздухало медийно и нямало как /тва последното дори не ми се коментира

- Nikkolay
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Rabbit_TDI написа:FaTDoG написа:, виждам често побойща пред тях ама такава злоба откъде са я насабрали...
И аз тва се чудя.Доста такива сбивания съм гледал ,а и мен на 2 пъти са ме ритали 5-6 човека докато съм паднал.Най-лошото дето съм виждал е някоя счупена кост ,или влизане в болницата заради уцелен бъбрек.Тва момче мир на прахта му с ква злоба са го ритали да му строшат черепа и да умре още там незнам![]()
P.S.Един приятел бачка в районното в студентски град и колегите му който се занимават с хулигански прояви са казали че тия 12 - найсетимата си ги знаят - не им е било сефте.Иначе прокурора дори не е искал да ги задържа щото не му се занимавало ,ама се е раздухало медийно и нямало как /тва последното дори не ми се коментира/
това за прокурора сериозно ли е........

- Rabbit_TDI
- Контакти:
- emohrisstov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- emohrisstov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
По новините чух за протестния митинг. Много жалко че не съм от София, иначе щях да съм там. Дано и в другите градове да има нещо подобно! Само гражданско неподчинение ще оправи нещата! Не да стоим и да си траем като мишки! Защото днес е онова момче, но недай си Боже утре може да е сина на някой колега! 

- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
Калоян Кирилов написа:По новините чух за протестния митинг. Много жалко че не съм от София, иначе щях да съм там. Дано и в другите градове да има нещо подобно! Само гражданско неподчинение ще оправи нещата! Не да стоим и да си траем като мишки! Защото днес е онова момче, но недай си Боже утре може да е сина на някой колега!
За какво гражданско неподчинение говориш? След като държавата няма нищо общо във случея. Да не би Тя да им е наливала в устата, или ги е подстрекавала да риата момчето. Замислете се малко. Не винаги държавата и управниците са виновни. Това е до възпитание и култура. Всички в Студентски Град са като отвързани като ги няма мама и тате, или малкия град където всичко се разбира. Дават с рогата напред. Нали няма кой да разбере наще са далече. Хубаво напиеш се ама да се биеш в случея и да убиваш, не мога да го разбера. Не Държавата е виновна, а ние сме си виновни в отя случай. Не говоря конкретно за никой.
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Bobi_S13 написа:.. Не Държавата е виновна, а ние сме си виновни в отя случай. Не говоря конкретно за никой.
Oбществото като цяло е виновно. Като започнеш от родителите, през учителите и стигнеш до всеки един от НАС. Кой от вас НЯКОГА е правил забележка на някой пубер, като го види да се налива с бира в градинката? Или да се бият по между си? НИКОЙ. Все си траем. За това сме на тва дередже
- Rabbit_TDI
- Контакти:
Bobi_S13 тука не си прав.Първо държавата е виновна че тия хора са озлобени.Второ е виновна ,че могат да си помислят да сторят такова нещо.Трето е виновна че не ги наказа.Само протести могат да стреснат управляващите - нищо друго
- исторически факт. Отделно само ти ли не разбра ,че тия дето са пребили момчето не са стденти и не живеят в студентски град
Отделно незнам кво обснявате за студентски като не сте стъпвали там.Ако в една дискотека повече от 50% от хората са от Студентски град аз ще си резна главата.

- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
Няма да спамя повече, че и без това съм пред наказание.
Само ще кажа, че и да се протестира много ша се трогнат. Кат протестираха кремиковци, кво стана нищо. Седяха си вътре и си цакаха карти.
А от какво са озлобели ония дето бият, от пиене. Какво трябва да направи държавата да вдигне още акциза ли? Да сложи 1500 полицаи охрана Събота и Неделя пред дискотеките. Ми то и тия полицаи са хора, и те имат нужда от почивка, не да охраняват некви си там дет незнаят какво правят. Да вдигнат още данаците, за да могат да седят там полицаите? Всичко е навързано, ако направятова ние пак ще скочим, че са вдигнали данаците примерно за да платят заплатите на полицаите дето пазят там.
За съжаление това е Бай Ганьовщината и Българщината. Слагам край на моите писаници и коментари по случея.
Живи Здрави всички и дано не ви сполетят такива беди.
На момчето, мир на праха му.
Винаги си търсим оправдание в държавата, а никой не се вглежда всебеси и да се опита сам да се направи по-добър
Само ще кажа, че и да се протестира много ша се трогнат. Кат протестираха кремиковци, кво стана нищо. Седяха си вътре и си цакаха карти.
А от какво са озлобели ония дето бият, от пиене. Какво трябва да направи държавата да вдигне още акциза ли? Да сложи 1500 полицаи охрана Събота и Неделя пред дискотеките. Ми то и тия полицаи са хора, и те имат нужда от почивка, не да охраняват некви си там дет незнаят какво правят. Да вдигнат още данаците, за да могат да седят там полицаите? Всичко е навързано, ако направятова ние пак ще скочим, че са вдигнали данаците примерно за да платят заплатите на полицаите дето пазят там.
За съжаление това е Бай Ганьовщината и Българщината. Слагам край на моите писаници и коментари по случея.
Живи Здрави всички и дано не ви сполетят такива беди.
На момчето, мир на праха му.
Винаги си търсим оправдание в държавата, а никой не се вглежда всебеси и да се опита сам да се направи по-добър

- Rabbit_TDI
- Контакти:
- Nikkolay
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Bobi_S13 написа:Калоян Кирилов написа:По новините чух за протестния митинг. Много жалко че не съм от София, иначе щях да съм там. Дано и в другите градове да има нещо подобно! Само гражданско неподчинение ще оправи нещата! Не да стоим и да си траем като мишки! Защото днес е онова момче, но недай си Боже утре може да е сина на някой колега!
За какво гражданско неподчинение говориш? След като държавата няма нищо общо във случея. Да не би Тя да им е наливала в устата, или ги е подстрекавала да риата момчето. Замислете се малко. Не винаги държавата и управниците са виновни. Това е до възпитание и култура. Всички в Студентски Град са като отвързани като ги няма мама и тате, или малкия град където всичко се разбира. Дават с рогата напред. Нали няма кой да разбере наще са далече. Хубаво напиеш се ама да се биеш в случея и да убиваш, не мога да го разбера. Не Държавата е виновна, а ние сме си виновни в отя случай. Не говоря конкретно за никой.
Абе ти да не си от тройната коалиция, а!!! Не била държавата виновна, ами кой е виновен, аз ли!защо спряха парите от ЕС за България, защо България е най-корумпираната държава в ЕС, защо България само паралиите имат право, защо съдебната система е толкова прогнила. Просто трябва да се протестира и то яко, не като в Гърция, а даже просто тук трябва да се взриви всичко, и парламент и съдебна палата и всичко изобщо. В България институциите на работят! Не виждате ли колегата дето по-горе е написал за прокурора дето не изисквал задържане на убийците, щото не му се занимавало. Това не може да се случи в правова държава. Затова е нужен протсет, гражданско неподчинение. Имам познат, който е извършил непредумишлено убийство, дадоха му условна 2 години. После го хванаха с 60 грама амфетамин, лежа 2 месеца в ареста и това беше. Просто като има пари, няма правосъдие. Ама докато има такива бастуни като тоя дето ми твърди, че държавата не била виновна, нищо няма да стане. Протеста не е за това, че някой се напил и убил някого. Протеста е заради неефективността и пълната незаинтересованост на българските институции
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
scuba написа:Bobi_S13 написа:.. Не Държавата е виновна, а ние сме си виновни в отя случай. Не говоря конкретно за никой.
Oбществото като цяло е виновно. Като започнеш от родителите, през учителите и стигнеш до всеки един от НАС. Кой от вас НЯКОГА е правил забележка на някой пубер, като го види да се налива с бира в градинката? Или да се бият по между си? НИКОЙ. Все си траем. За това сме на тва дередже
Абсолютно точно.....и правилно.И още нещо... повечко бой за младежта!!!...защото още старият царски фелдфебел е казал....само грънците боя не може да ги оправи....Та на младежта и липсва малко повечко бой и респект....затова се стига до такива ексцесии.....Като казвам "бой" не ме разБирайте като физическо насилие...по-скоро поредица от мероприятия за насилствено приемане на нормите на социума в който живееш,ако искаш да живееш в него...с редица принудителни мерки....
Върни се в “ОФФ-Топик - други”