Чешам лимона и не мое вдена... тоа па кой беше???
П.П. май беше казал нещо че

пустиняк врачанскиimedarov написа:Призовавам колегите да не се лъжат от подобни теми. Колкото пъти съм отишъл да ми прави колите толкова пъти като я сглоби по нещо хартисва от тях и като го питаш защо, вика "тва не требва". Засега дребни неща, но съм сигурен, че ще премине и към едрогабаритни чаркове. Най-вероятно има друг гараж в който се сглобява прототип.
И другия му минус е че ми се е изпоитил един фар, а неще да дойде до нас да го оправи ми ме кара аз да ходя.
imedarov написа:Призовавам колегите да не се лъжат от подобни теми. Колкото пъти съм отишъл да ми прави колите толкова пъти като я сглоби по нещо хартисва от тях и като го питаш защо, вика "тва не требва". Засега дребни неща, но съм сигурен, че ще премине и към едрогабаритни чаркове. Най-вероятно има друг гараж в който се сглобява прототип.
И другия му минус е че ми се е изпоитил един фар, а неще да дойде до нас да го оправи ми ме кара аз да ходя.
веселин написа:Тука некви свалки бай ви Васил прави :
rosy написа:Ваското е опасенВика на жена ми мани го тоя следващия път ела сама....
И ето оправданията на бай Васил :
vaskoto1 написа:rosy написа:Ваското е опасенВика на жена ми мани го тоя следващия път ела сама....
жената на моя приятел не е жена!!!
но ако тя е хубаватой не ми е приятел...
![]()
![]()
![]()
Пазете си съпругите - или ги заведете при него , малко да ги ....ремонтира
![]()
![]()
![]()
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 19 госта