Избор на градска джипка :)
- veritas
- Капитан пустиняк
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Kia i Mitsibishi на тия пари надали,ако има ше са некви страшни кошОвеFreeSoul написа:Ясно за 1.6-то
Фиат - някак си съм предубеден![]()
Нали има някакви Самураи, Кии и те как са, Мицубиши някой модел...

А Самурайката е убава машинка,но несъм сигурен че на баща ти ще му го понесе психиката

- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
los_tigros написа:Bobi_S13 написа:само не и това Чероки. Професионално мнение.
Това е по добре, малко по-скъпо е но е добро.
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=117422
Поясни ако обичаш.Карал съм доста време и съм доволен.
Ми като начало работя в Скорпион 13. Трябва да го знаеш щом си карал Чероки. И съм се нагледал на всякакви глупости с тоя мотор на това купе. Двигателите ги троши за добро утро и добър ден. А ремонта не e евтин за потдръжка, а и тоя мотор му е слаб за купето при движение по асфалта, а камоли малко пресечен терен. Като прегрее пука глави а една е 650лв в случея са 4 оттделни. На пресечен терен загрява бързо и докато се осетиш е прегрял.
- d.borimirov
- Автомобил: MK3_ABF
- Двигател:
stanilcho написа:Gigabyte написа:
някоя евтина Витара
имам познати с Витара и несъм чул кой знае какви оплаквания
Последна промяна от d.borimirov на Чет 11 дек 2008 16:34, променено общо 1 път.
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- feersum
- Автомобил:
- Двигател:
Имам едно аверче, кара Витарка, катерили сме я къде ли не. Не е никак ниска.stanilcho написа:Gigabyte написа:
някоя евтина Витара
Сравнително лека като тегло, двигателят е 1.6 - добър е за колата. Центърът на тежестта е ниско, не залита много по камънаците

Май за 5к я беше купил.
Има два варианта за двигателя - 80 и 95 коня, неговия е 95, и из града е доста пъргава.
- rainheart
- Автомобил: MK3
- Двигател: 1.6 ABU
За тези пари ако искаш сносна машина - Витара
Ако искаш Железна машина - Нива. Подръжката ти е с джобните пари, изключително здрави са, проходимоста е много добра, почти колкото разхода
Отделно може да се спомене и неприятното гъзньосване за да седнеш отзад при тривратката и допълнителната мудност на големия шлеп. Удоволствието да се возиш във варел - незаменимо!
Тествал съм няколко такива преди 2 лета, когато стареца ревна, че му трябва такава за хобикар, ама и той се отказа. Иначе за технически характеристики потърси в нета и ще се отчаяш. (и не питай в лада форума, че там са баш сектанти
)
Ако искаш Железна машина - Нива. Подръжката ти е с джобните пари, изключително здрави са, проходимоста е много добра, почти колкото разхода

Тествал съм няколко такива преди 2 лета, когато стареца ревна, че му трябва такава за хобикар, ама и той се отказа. Иначе за технически характеристики потърси в нета и ще се отчаяш. (и не питай в лада форума, че там са баш сектанти

- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”