Крушки 100 W за халогени ?
- Бързият
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Крушки 100 W за халогени ?
Понеже тези дето свалих са 55 вата и ми се виждаха слаби , днес взех 100 вата . Обаче сега се чудя дали няма да стопят халогените (рефлекторите) .Вие какво ще кажете ? 
-
andro_
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Крушки 100 W за халогени ?
Бързият написа:...сега се чудя дали няма да стопят халогените (рефлекторите) ...
Да,скапват се,освен това ще те псуват по пътищата.
- Бързият
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
andro_ написа:Бързият написа:...сега се чудя дали няма да стопят халогените (рефлекторите) ...
Да,скапват се,освен това ще те псуват по пътищата.
То рефлекторите са метални , ама и аз мисля че ще се скапят . А тези с псувните си ги слагам на .... халогена - важното е аз да виждам .
-
andro_
- Автомобил:
- Двигател:
Бързият написа:То рефлекторите са метални , ама и аз мисля че ще се скапят . А тези с псувните си ги слагам на .... халогена - важното е аз да виждам .
Ако заслепиш някой дядка и той вземе че се вреже в теб с 80 км/ч,ти да кажем караш с 90-100? Ко ша стани? Тури си го пак на...халогена.
Майната му,изборът си е твой.
Аз съм с Осрам куул блу,при мокро и мъгла = много зле.
Ще си взема нормални халогени за сезона.Осрам All Season примерно.
- Бързият
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
L&R написа:кул блуто бие в синьо и е много зле на мокро и в мъгла(може би най-неподходящата лампа за фар за мъгла), сложи ксенон 3500к
От начало халогените не светеха и мислех че е от крушките затова сложих куул блу а проблема се оказа че в ключа ...
Старите не съм ги виждал как светят и затова тези ми се видяха слаби а то каква била работата
- alexkoleff
- Автомобил:
- Двигател:
- Бързият
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
alexkoleff написа:Здрасти готин, 'що не си сложиш един фар отгоре като локомотив и през антената ще го вътриш където ти е кеф-пък и зимата ще ти топли.
Помисли как ще се натовари ел.инсталацията(бушоните) с тези крушка. На нас майната ни ние ще се оправим и с твойте светлини-не си само ти.
"Respect"
Абе готин ти не четеш ли че само питам а не съм ги сложил ? Разбрах че грешката ми е че съм сложил куул блу . Сега ще си върна пак тези дето са 55 вата обикновените . Доволен ли си , ще спиш ли спокойно ?
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
Ако наистина ще ги ползваш само за мъгла - слагай жълти. Във фаровете си съм с Cool Bue , наистина не светят синьо и при нормални атмосферни условия осигуряват невероятна видимост на пътя,ама помня първият път като заваля дъжд ,че слезнах да видя дали едината крушка не е изгоряла -а в мъгла съм убиец с тях. Като дойде сезона на мъглите слагам обикновенните H4
- alexkoleff
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”