Загубиха се мигачите

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
TheBoss
Автомобил: VW Corrado
Двигател: 9A

Загубиха се мигачите

Мнениеот TheBoss » Съб 13 дек 2008 0:56

Здравеите колеги!Проблема е на един приятел на голфа.Първоначално неискаха да мигат въобще нито на авариини нито по отделно даже и с алармата неискаха. Сменихме релето и се оправиха само авариините почнаха да си мигат но по отделно неискат и с алармата пак не. Пробвахме с друго лостче кадето е на кормилото но уви пак нищо не се оправи. Вече незнаем каде да търсим проблема. Ако някои знае нещо да помогне. Голфа е троика гти 92. :wink:

Потребителски аватар
6669
Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
Двигател: AHF 1999

Мнениеот 6669 » Съб 13 дек 2008 1:19

бушоните ?

Потребителски аватар
TheBoss
Автомобил: VW Corrado
Двигател: 9A

Мнениеот TheBoss » Съб 13 дек 2008 11:32

Те ако са бушоните няма да светят и на авариини. Нали?

Потребителски аватар
peterko
Автомобил:
Двигател:

Re: Загубиха се мигачите

Мнениеот peterko » Съб 13 дек 2008 12:43

TheBoss написа:Здравеите колеги!Проблема е на един приятел на голфа.Първоначално неискаха да мигат въобще нито на авариини нито по отделно даже и с алармата неискаха. Сменихме релето и се оправиха само авариините почнаха да си мигат но по отделно неискат и с алармата пак не. Пробвахме с друго лостче кадето е на кормилото но уви пак нищо не се оправи. Вече незнаем каде да търсим проблема. Ако някои знае нещо да помогне. Голфа е троика гти 92. :wink:
:D колега аз го имах същия проблем и вчерас го отстраних,не ми светеха заден десен мигач и преден ляв,задния го оправих като смъкнах целия стоп и изкарах буксата която почистих понеже беше ззамърсена или по точно малко поръждясала и не правшв контакт,но след като я почистих и я сложих на мястото и мигача се появи,а с предния си поиграх малко повече понеже на буксата която влиза в фасунката на мигача едното краче го нямаше понеже беше изгнило :D че там се наложи малко да го побългаря като разпробих фасунката и пъснах директно кабел като го свързаг директно на пластинката дето контактува с крушката,и така всичко се оправи сега имам мигачи навсякъде :D погледни си и бушоните да не е изгорял някой и прегледай връзките,мисля че проблема ще се оправи.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”