проблем с регистрация на КР
- di4evv
- Автомобил: ауди а 4
- Двигател:
проблем с регистрация на КР
здравейте колеги,имам следния проблем.искам да купя една кола,но проблема е че,собственика и вмомента не я е прехвърлил на негово име в кат,а само нотариално с договор за покупко/продажба(дефакто той не е собственик)колата е с габровски номер и е голф 2 КР.човека се съгласи да я регне на негово име и да ми я прехвърли след това на мен.проблема сега е че колата по документи се води 1.3 с код на мотора МН ( който отговаря на номера на мотора),но тези в кат казали,че не могат да я регистрират защото няма такъв мотор 1.3 16V DOHC и искат фактура за мотора щото не бил от тая кола.а колата си е влязла с този мотор в българия(по митническа декларация).явно са направили някоя шмекерия при първоначалната регистрация в бг.искам да попитам някои сблъсквал ли се е с подобно нещо и ако да как е решил проблема си?има ли някоя ,,вратичка'' в закона?благодаря предварително
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Vizor написа:Winner25 написа:Според мен ако го няма надписа на колекторите, едва ли ще предположат че е 16v DOHC
e те тва па беше адската глупост
Поне в местния КАТ не мисля че са толкова образовани

- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Winner25 написа:Vizor написа:Winner25 написа:Според мен ако го няма надписа на колекторите, едва ли ще предположат че е 16v DOHC
e те тва па беше адската глупост
Поне в местния КАТ не мисля че са толкова образованиМоже и да бъркам, но не вярвам човека на канала да знае за различните мотори на всички марки автомобили
човека на канала в кат София ми погледна номера на мотора и вика.. ха такъв не съм виждал доста от одавна.. рядка количка си си взел
така, че моля те не ми обяснявай.. трябва да си полуидиот и да бачкаш на такова място и да не виждаш с 1 или с 2 вала е мотора
ако трябва ще го разглоби и ще ти мери допустими луфтове в мотора и пак няма да те пусне
- Жоро Делчев
- BBS Collector
- Автомобил: Golf GTI16V
- Двигател: ABF 1994
- Stefan 0201
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”